tiek - Maistas, gėrimai

Refraktometrai: medui vynui sultims alui sidrui druskai stipriems

MEDUI, SULTIMS, VYNUI, SIDRUI, ALUI, DRUSKOS KIEKIUI, STIPRIEMS GĖRIMAMS Nepakeičiamas prietaisas maisto pramonės specialistams ar mėgėjams. Refraktometras itin patogus prietaisas, kuriuo galima ištirti: 1) cukraus kiekį įvairiuose gėrimuose 2) medų ir jame esanti tiek vandens kiekį, tiek cukraus kiekį 3) alkoholio ir cukraus kiekį vyne, sidre ar aluje 4)druskos kiekiui nustatyti įvairiuose tirpaluose 5) alkoholio kiekį stipriuose gėrimuose. Rezultatai gaunami akimirksniu. 1) Refraktometras, skirtas CUKRAUS KIEKIUI nustatyti (sultims, girai, kt.gėrimams): Yra viena BRIX skalė...
2025-09-09
Vilnius1 €

Aukštos kokybės vidaus ir lauko vazonai internetu

Stilingi ir tvirti vazonai vidaus bei lauko erdvėms – išskirtinis dizainas ir kokybiškos medžiagos Siūlomame asortimente rasite įvairių dizaino variantų – nuo minimalistinio modernaus iki klasikinio stiliaus, kurie puikiai papildys tiek gyvenamųjų, tiek komercinių patalpų interjerus ar eksterjerus. Aukštos kokybės produktai užtikrina ilgaamžiškumą ir estetiką, leidžiantį kurti unikalią ir harmoningą erdvę. Pristatome aukštos kokybės vidaus augalų vazonus, kurie paverčia erdvę tvarkinga ir stilinga. Atrinkti produktai, pagaminti iš patvaraus plastiko, natūralios medienos ar elegantiško...
2025-05-29
Vilnius95 €

Sausų alaus mielių gamintojai | Ekoproduktas.com

Alaus mielių džiovinimui įmonė naudoja pažangiausias technologijas bei įrangą. Tai leidžia mūsų gaminamose alaus mielėse išsaugoti vertingas medžiagas bei vitaminus, kurie dėl teigiamo poveikio organizmui ypač vertinami tiek maisto, tiek pašarų pramonės sektoriuose Įmonė dirba lanksčiai ir yra orientuota į vartotojų (pirkėjų) poreikius. Mūsų produkcija yra gerai žinoma ir vertinama įvairiose pasaulio šalyse. Telefonas: +370 614 11314 El. paštas: [email protected] Svetainė: https://ekoproduktas.com/lt/
2025-02-17
Visi miestaiSutartinė

Arbatos grybas

Kombučia ir netoli Tibeto žole vadinamas arbatinis grybas buvo išrastas prieš mūsų erą kinų gydytojo Kombu. Paplito Indijoje, Japonijoje, vėliau atvežtas į Rusiją. Šis grybas yra acto rūgšties bakterijų ir mieliagrybių kolonija. Grybas skaido cukrų ir spiritą bei anglies dioksidą, o bakterijos paverčia spiritą actu. Dėl to skystis, kuriame grybas plūduriuoja, pasidaro saldžiarūgštis ir šiek tiek gazuotas. Arbatinis grybas panašus į medūzą, tačiau jo užpilo- saldžiarūgščio skysčio skonis daugeliui patinka. Jis primena girą. Paprastai toks grybas auginamas ant palangių marle užklotuose 2-3 l...
2025-09-11
Vilnius6 €