gamyba - Maistas, gėrimai

Vyno / Sidro refraktometras

Šis specifinis vynuogių vyno / sidro refraktometras naudojamas matuojant cukraus kiekį vynuogių sultyse (žr. BRIX skalę kairėje) gamybos procese. Tada pagal cukraus kiekį vynuogių sultyse galime suprasti vynuogių vyno alkoholio koncentraciją gamybos metu. Jis gali išmatuoti ir cukraus kiekį vynuogių sultyse, ir alkoholio koncentraciją vynuogių vyne. Jo negalima naudoti gatavo vynuogių vyno alkoholio koncentracijai tirti. Jame įrengta automatinė temperatūros kompensacija (ATC), kad refraktometras būtų automatiškai sureguliuotas, kad būtų pašalinti aplinkos temperatūros...
2025-09-12
Vilnius30 €

Refraktometras aloholio kiekiui nustatyti

1. Šis refraktometras yra specialus modelis, skirtas distiliuotojams ir likerių gamintojams, siekiant nustatyti alkoholio kiekį distiliatuose be cukraus. 2.Šio alkoholio matuoklio skalė yra 0–80% diapazone (VOL – alkoholio tūrio procentai), rodmens skiriamoji geba yra 1%. 3. Specialiai sukurtas matuoti distiliuotus gėrimus (etanolį su vandeniu), pvz., viskį, brendžio, vaisių brendžio, slivovico, degtinės, džino, tekilos ir kt. 4. Plačiai naudojamas moksliniams tyrimams, maisto gamyboje, alkoholio mažmeninėje prekyboje ir kt. 5.ATC kompensavimo diapazonas (įmontuota automatinė...
2025-09-12
Visi miestai30 €

Ieškote šakočių Vilniuje ar Trakuose?

Pati geriausia sudėtis: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, tikras sviestukas, grietinė, kiaušiniai, vanilinis cukrus. Viskas tikra ir skanu. tel.: 869061010 https://kibinaivilniuje.lt/sakociai/ RECEPTAS. Pasigaminkite namų sąlygomis. Plokščiojo šakočio receptas. Gamybai prireiks 6 kiaušinių, 3 šaukštų grietinės ir šių ingredientų: 200 g miltų; 200 g cukraus; 150 g sviesto; 150 g krakmolo. Sviestą reikia atitirpdyti iki kambario temperatūros ir ištrinti tik cukrumi ar papildomai galite ištrinti dar ir vaniliniu cukrumi pagal skonį. Tuomet atskirkite...
2025-07-06
VilniusSutartinė

Rūšinė arbata tiesiogiai iš kruopščiai atrinktų arbatos ūkių | Tealure

Tealure idėja gimė studijų metu, kai Tealure įkūrėjas Ernestas Klevas praleido beveik pusmetį Nepale. Ten jam teko keliauti po kalnuotus regionus, renkant duomenis magistro tezėms. Kelionių metu sutikti arbatos ūkininkai jį sužavėjo išskirtinio skonio arbatos rūšimis. Šis atradimas ir tuo metu ribota kokybiškos arbatos pasiūla paskatino įkurti Tealure. Jau beveik dešimtmetį Ernestas ieško unikalios arbatos naujojo arbatų pasaulio šalyse ir ją tiesiogiai pristato išskirtinio skonio ieškantiems pirkėjams. Iš natūralių Himalajų arbatų ir mūsų sode auginamų žolelių kombinacijų...
2024-10-03
Visi miestaiSutartinė

Tikri šimtalapiai, kibinai, šakočiai Vilniuje

http://kibinaitrakuose.lt/simtalapis/ pristatymas/atsiėmimas Vilniuje telefono numeris: +37069061010 Žmonės, besivaišinantys kibinais, desertui dažnai pageidauja ne kibino su saldžiu įdaru, o būtent šimtalapio. Šimtalapio gamybos technologija yra ganėtinai sudėtinga, bet jeigu Jums pavyktų pasigaminti, tai tikrai įstabaus skonio pyragas, turintis savo svorį tikrąja to žodžio prasme. Taigi tikri šimtalapiai yra sunkūs, labai skanūs ir sotūs pyragai. Mes siūlome natūralios sudėties šimtalapius. Kadangi šimtalapis sunkus, tai dydis nėra svarbiausia, net nuo labai mažo gabalėlio galima...
2025-07-06
VilniusSutartinė
avatar