butas labai - Maistas, gėrimai

Tikri šimtalapiai, kibinai, šakočiai Vilniuje

http://kibinaitrakuose.lt/simtalapis/ pristatymas/atsiėmimas Vilniuje telefono numeris: +37069061010 Žmonės, besivaišinantys kibinais, desertui dažnai pageidauja ne kibino su saldžiu įdaru, o būtent šimtalapio. Šimtalapio gamybos technologija yra ganėtinai sudėtinga, bet jeigu Jums pavyktų pasigaminti, tai tikrai įstabaus skonio pyragas, turintis savo svorį tikrąja to žodžio prasme. Taigi tikri šimtalapiai yra sunkūs, labai skanūs ir sotūs pyragai. Mes siūlome natūralios sudėties šimtalapius. Kadangi šimtalapis sunkus, tai dydis nėra svarbiausia, net nuo labai mažo gabalėlio galima...
2025-07-06
VilniusSutartinė

Refraktometras druskos kiekiui matuoti vandenyje, akvariumuose ir t.t.

Šis refraktometras naudojamas druskos kiekio nustatymui jūros vandenyje, akvariumuose, žuvininkystėje, ūkiuose, kuriuose yra jūros vandens druskos ir mažos druskos koncentracijos perdirbtuose maisto produktuose, arba naudojamas druskos tirpalo savitajam sunkiui nustatyti. Taip pat gali būti naudojamas medicinos įstaigoms, universitetų tyrimams ir pan. ***Sveika žuvis yra laiminga žuvis! Įsitikinkite, kad druskingumo procentas jūsų akvariume ar tvenkinyje yra toks, koks patinka jūsų žuvims. ***Jei auginate savo daržoves, gaminant naminius marinuotus agurkus arba šaldytumėte, šis...
2025-09-17
Vilnius30 €

Arbatos grybas

Kombučia ir netoli Tibeto žole vadinamas arbatinis grybas buvo išrastas prieš mūsų erą kinų gydytojo Kombu. Paplito Indijoje, Japonijoje, vėliau atvežtas į Rusiją. Šis grybas yra acto rūgšties bakterijų ir mieliagrybių kolonija. Grybas skaido cukrų ir spiritą bei anglies dioksidą, o bakterijos paverčia spiritą actu. Dėl to skystis, kuriame grybas plūduriuoja, pasidaro saldžiarūgštis ir šiek tiek gazuotas. Arbatinis grybas panašus į medūzą, tačiau jo užpilo- saldžiarūgščio skysčio skonis daugeliui patinka. Jis primena girą. Paprastai toks grybas auginamas ant palangių marle užklotuose 2-3 l...
2025-09-16
Vilnius6 €