Stovyklavietė prie Jūros upės Nameliai Nakvynė Baidarės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Stovyklavietė prie Jūros upės Nameliai Nakvynė Baidarės

10 €
ID: 5420321
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 64

Skelbimo aprašas

Įtrauki visais plaučiais tyro oro, suspaudi rankose tvirtai irklą ir jauti kaip purslotas vanduo tave baidarėje neša per kvapų, spalvų ir naujų potyrių pasaulį. Čia ir yra laimė.... O jei visu tuo gali džiaugtis ne vienas, o šalia baidarėse šeima, vaikai, giminės ir draugai - laimės hormonai dauginasi kubu. Kada žygį planuoji tu?

Jūros upė stebina turistus smagiais maršrutais, pritaikytais tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Plaukimo metu sutinkama nemažai rėvų, smagių nusileidimų slenksčiais, kelią pastoja didžiuliai rieduliai, seklios brastos. Upė vingiuota, pasipuošusi kabančiais lieptais. Krantuose išsirikiavę didingi ąžuolai.
Pakrantėse daug tinkamų vietų sustoti ir įsirengti nakvynę. Taip pat turistų patogumui įrengtos privačios stovyklavietės, kur galima statyti nakvynei palapines ar rezervuoti poilsio namelius ant Jūros upės kranto. Vakarojimui įrengtos pavėsinės su elektra, maisto gaminimui - laužavietės, paruošta malkų, šašlykinė, iešmai.

Reikia tiek ne daug... tik suburti savo artimuosius ar žygį suplanuoti darbo kolektyvui, bendruomenės nariams. Vienas skambutis ir turiningos, aktyvios atostogos prasideda čia pat Lietuvoje Žemaitijos kaime. Atvykite į Dobilų slėnį, apsuptą miško ir Jūros upės, ir mes pasirūpinsime viskuo: baidarių nuoma, nakvyne poilsio nameliuose, vieta palapinių statymui, pavėsine su elektra, pervežimu, padėsime pasirinkti gražiausią maršrutą, iškūrensime pirtį ar kubilą.

Tel: 869975546 (Dženeta)
Tel: 865226904 (Artūras)
[email protected]
www.turistauk.lt
www.facebook.com/turistauk.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai