Židinių projektavimas, įrengimas. Modernūs ir klasikiniai židiniai.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Židinių projektavimas, įrengimas. Modernūs ir klasikiniai židiniai.

Sutartinė
ID: 5670362
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 214

Skelbimo aprašas

Židinių projektavimas, įrengimas. Modernūs ir klasikiniai židiniai. Specialūs pasiūlymai.
Mes turime specializuotą kvalifikuotų serviso technikų ir židinių meistrų komandą, kuri padės išspręsti visas technines problemas vietoje, jei Jūs nerandate problemos sprendimo būdo. Taip pat pas mus galite užsisakyti techninę konsultaciją, kurioje atvykę kvalifikuoti meistrai suteiks Jums išsamią informaciją Jus dominančiais klausimais, o įvertinę visus Jūsų pageidavimus pasiūlys geriausią ir kokybiškiausią variantą. Bus pateikta samata, ne su pigiausiomis, bet su kokybiškiausiomis ir sertifikuotomis medžiagomis. Visa tai įvertinę, Jūs galėsite užsisakyti montavimo paslaugas, kurioms taip pat bus suteiktos garantijos.
Mūsų komandos devizas: kokybė, profesionalumas, atsakomybė, sąžiningumas.
Būti priekyje – būti pranašiam!!!

Židinių Centras – esame atstovai ir importuotojai visos siūlomos produkcijos gamos, tad tik mes galime pasiūlyti Jums visa tai, kas kokybiškiausia ir tik geriausiomis kainomis !

Gamintojas SKAMOL / AS židinių, krosnių ir kaminų statybai rekomenduoja nauduoti tik naujos kartos “Skamo Tec” izoliacines plokštes.

www.zidiniucentras.lt
Tel. 8 610 06060
[email protected]

Židinių projektavimas, įrengimas. Modernūs ir klasikiniai židiniai. Židinys su akumuliacine sistema. Židiniai su oriniu šildymu. Priedai židiniams. Šiuolaikiniai modernūs ugniakurai. Ugniakuras su šilumokaičiu. Ketinės, plieninės ir koklinės krosnelės. Stiklai židiniams, krosnelėms. Stiklo keramika. Karščiui ir ugniai atsparios medžiagos. Židinio montavimo medžiagos. Izoliacija židiniams. Izoliacinės Super isol, Skamo Tec, Skamolex plokštės. Akumuliacinės Ortner plokštės. Karščiui atsparūs dažai, tinkai, mišiniai krosnims ir židiniams.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai