Ž. Šančiai Kauno m. sav. Plotas 369.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ž. Šančiai Kauno m. sav. Plotas 369.0m2

140 000 €
ID: 6177040
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žemieji Šančiai
Plotas (kv.m.)
369.00

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS PUIKUS NAMAS ŠALIA NEMUNO

Parduodamas 4,65 a. žemės sklypas su gyvenamuoju namu Žemuosiuose Šančiuose, bendras plotas – 369 kv. m., naudingas - 261 kv. m. Pastatas - rekonstruotas 1989 metais. Pirmame aukšte yra svetainė su židiniu, virtuvė, darbo kambarys ir san. mazgas, holas. Antrame aukšte - trys kambariai ir san. mazgas. Palėpėje yra galimybė įsirengti gyvenamuosius kambarius. Po visu namu - pilnai sutvarkytas rūsys, katilinė, ūkinės patalpos. Name yra garažas dviems automobiliams. Šildymas – mišrus - dujos ir kietas kuras, kitos komunikacijos – miesto. Patogus ir geras susisiekimas su visais miesto mikrorajonais. Rami vieta poilsiui ir gyvenimui. Iki Nemuno vos kelios minutės kelio. Name yra patalpa, tinkanti įsirengti pirtį, priešpirtį. Namo viduje vien tik natūralus medis. Langai mediniai. Mano teritorija aptverta tvora. Erdvus kiemas. Vieta daržui. Kiemas išklotas trinkelėmis.
Pirmas aukštas: virtuvė, tambūras, vonios kambarys-vonia masažinė,WC, poilsio kambarys su klasikiniu židiniu-kapsulė „Dovre, darbo kambarys. Pirmame aukšte visur buko parketas, durys masyvo filinginės, visos medžiagos natūralios, plastiko ir jo pakaitalų nėra.Visi langai ir durys su apsauginėmis žaliužėmis, langai valdomi rankiniu būdu, durys elektrine pavara.
Antras aukštas: miegamasis, svečių kambarys, poilsio kambarys, vonios kambarys- dušas,bide ir t.t. Grindys medžio masyvo, durys filinginės, dalis langų klijuoto medžio kaustyto aliuminiu, visur natūralios medžiagos.
Šildymas ekonominis kietas kuras,patogus-dujos, jaukus židinys.
Elektra dviejų tarifų-vandens šildymas elektrinis 100ltr. Naktinis tarifas.
Vandentiekis miesto,santechnika gera „Hansgrohe“
ĮRENGIMAS:
* Teritorija aptverta tvora;
* Mediniai langai;
* Televizija, internetas;
* Erdvus garažas;
* Rami aplinka;
* Šildymas kietu kuru ir dujomis;
* Jaukūs kambariai;
*Galimybė įsirengti pirtį;
*Mūrinis namas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai