www.sargiai.lt - Prezervatyvai net 60% internetu pigiau!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

www.sargiai.lt - Prezervatyvai net 60% internetu pigiau!

0,16 €
ID: 5830789
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 81

Skelbimo aprašas

Originalūs Durex ir kiti geriausi prezervatyvai ir lubrikantai internetu pigiau!
Mažos kainos, greitas nemokamas pristatymas, 100% slaptumas ir aukščiausia kokybė. Sargiai.lt kainos - ne akcijos! Prekes vežame dideliais kiekiais, tiesiai iš pačių gamintojų, todėl patikimus sargius galime pasiūlyti tikrai pigiai. Prezervatyvai gali būti pristatyti Jums į namus ar paštą arba atsiimti mūsų sargių parduotuvėje Vilniuje šalia VCUP.


Mūsų garantijos
Visada mažos kainos
Prekes vežame dideliais kiekiais, tiesiai iš pačių gamintojų arba didžiųjų pasaulio tiekėjų, įsikūrusių Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje ir JAV. Todėl galime pasiūlyti ypač mažas kainas. Mūsų kainos vienos mažiausių visoje Lietuvoje.
Tik sertifikuotos prekės
Prekiaujame tik originaliais, sertifikuotais prezervatyvais ir lubrikantais. Juos vežamės tik iš patikimų oficialių atstovų. Visos mūsų parduodamos prekės yra originalios, sertifikuotos ir pažymėtos CE žymomis, patvirtinančiomis atitikimą Europos Sąjungos medicinos prietaisų saugumo reikalavimams.
100% slaptumas ir saugumas
Garantuojame visišką slaptumą ir saugumą:
Prekes siunčiame tik tvirtose, nepermatomose ir niekuo neišsiskiriančiose siuntinių dėžutėse. Niekur neminime kas jų viduje, siuntėjas yra UAB "Nauja Era". Niekas, net kurjeriai ir pašto darbuotojai, nežino kas yra dėžučių viduje.
Pageidaujantiems užsakymą išsiunčiame kaip siuntą "iki pareikalavimo". Tokiu atveju į namus neatnešamas nei siuntinys, nei pranešimas apie siuntinį. Siuntinį atsiimate po 1-3 darbo dienų nuvykę į savo pašto skyrių. El. paštu atsiunčiame siuntos sekimo nuorodą, todėl visada žinote ar siuntinys jau atkeliavo į Jūsų paštą.
Prekes galite konfidencialiai atsiimti ir apmokėti ar apsipirkti Sargiai.lt parduotuvėje Vilniuje šalia VCUP. Atsiimant tereikės pasakyti užsakymo numerį arba savo vardą.
Jūsų patogumui ir saugumui galite atsiskaityti grynaisiais, mūsų parduotuvėje arba pristatymo metu, tiesiog prie savo namų durų.
Duomenų saugumą užtikriname pažangiausiomis interneto technologijomis. Jūsų el. paštas ir visi kiti duomenys naudojami tik sklandžiam prekių pristatymui, jų niekada niekam neatskleidžiame ir nenaudojame kitiems tikslams.
Nemokamas pristatymas
Mažus užsakymus už 1,45 EUR, o didesnius - nemokamai pristatome pirmenybiniu paštu, iki namų durų (nebent pageidaujate atsiimti pašte), į bet kurį Lietuvos kampelį, per 1-3 darbo dienas. Siuntinį galite atsiimti ir bet kuriame Omniva savitarnos terminale (paštomate) Lietuvoje, pristatymas per 1-2 darbo dienas, kaina 1,45 EUR. Taip pat, bet kokio dydžio užsakymus nemokamai galite atsiimti Sargiai.lt parduotuvėje Vilniuje prie VCUP. Pristatome ir patogiuoju kurjeriu (2,99 EUR) bei emigrantams visame pasaulyje (4,50 EUR).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai