Wansview W9 lauko apsaugos kamera 1080P

Wansview W9 lauko apsaugos kamera 1080P

36 €
ID: 8064509
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5
Wansview W9 lauko apsaugos kamera 1080P
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

【1080P FHD ir PTZ aprėptis】 Didelės raiškos vaizdai 1080P raiška, plataus kampo objektyvas kartu su 350° vertikaliu sukimosi diapazonu, kad galėtumėte aiškiai matyti visus savo namo kampus. Maitinamas USB kabeliu ir ši wifi kamera veikia tik su 2,4 GHz WIFI dažniu.
【Infraraudonųjų spindulių skaidrus naktinis matymas ir IP65 atsparus vandeniui】Wansview lauko apsaugos kameroje yra 12 vnt. 850 nm infraraudonųjų spindulių LED lemputės, kurios persijungia į išmanųjį naktinio matymo režimą iki 50 pėdų. Sumanus IR kirpimas užtikrina, kad viską matysite bet kurioje tamsioje aplinkoje realiuoju laiku. IP65 vandeniui atspari funkcija yra geriausias pasirinkimas lauke, leidžia stebėti ekstremalioje aplinkoje, nepaisant audros ir sniego oro.
【Stebėjimas realiuoju laiku】 Net kai esate lauke, lauko apsaugos kamera gali stebėti, kas jums rūpi realiu laiku. Programa pasiųs pranešimą, kai tik jūsų nuosavybėje atsitiks kažkas neįprasto.
【Pasirenkama SD kortelė ir saugykla debesyje】 SD kortelė ir saugykla debesyje yra pasirenkami pasirinkimai, kuriuos vartotojas gali išsaugoti įrašytą vaizdo įrašą. „Micro SD“ kortelės saugykla iki 128 GB Vaizdo įrašą ir vaizdą galima išsaugoti SD kortelėje, kad būtų galima peržiūrėti. Vartotojas taip pat galėjo išsaugoti ir įkelti vaizdo įrašus į debesies saugyklą, užsiprenumeruodamas mokamą debesies paslaugą. Nereikia jaudintis, kad ši namų apsaugos kamera bus pavogta ar sunaikinta.
【Kelių šeimos narių bendrinimas ir darbas su Alexa 】Galite bendrinti savo apsaugos kamerą iki 4 vartotojų, kad vienu metu galėtų pasiekti ir peržiūrėti vaizdo įrašą su kvietimo nuoroda programoje APP. Wansview stebėjimo kamera leidžia susieti Alexa Echo Show, galite prašyti rodyti tiesioginį kameros vaizdo įrašą valdydami balsu.
Šilti patarimai:
Veikia tik su 2,4 GHz Wi-Fi.
Reikalingas sieninis kištukas su laidu, ne maitinamas baterijomis, maitinamas USB kabeliu.
Palaiko „Micro SD“ kortelę (nepridedama) iki 128 GB FAT32 formatu.
Įrengtas judesio jutiklis.
Kas yra dėžutėje?
1x W9 kamera, 1x5Dbi WiFi antena, 1x 5V 1A USB maitinimo šaltinis,
1x Greito montavimo vadovas ir tvirtinimo kronšteinų rinkinys

Kontaktai

Vardas
LEsmartas
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Varėna
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai