Vystymo stalas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vystymo stalas

231,41 €
ID: 5488472
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 410

Skelbimo aprašas

Tai puikus baldas mamoms! Šis vystymo stalas pagamintas iš LMDP 18mm storio plokštės. Plokštės spalva yra labai tikroviška, nes naudota gilios tekstūros (3D) aukšto slėgio laminatas. Pušies spalva yra natūralaus medžio, kuri tiks prie kitų Jūsų baldų pvz.: vaiko lovytės, kuri dažniausiai yra gaminama tik iš natūralaus medžio.
Šis vystymo stalas nėra tik šiaip stalas. Jame yra šeši erdvūs stalčiai į kuriuos nesunkiai sutalpinsite vaiko rūbelius, reikmenis, kuriuos labai patogu naudoti, nes viskas yra vienoje vietoje. Stalčiams naudojami tvirti ir patikimi pilno ištraukimo guoliniai bėgeliai. Vystymo stalą ilgainiui galima nesunkiai persidaryti į paprastą komodą, nes į komplektaciją įeina keičiamas viršus be bortelių. Taip pat vystymo stalo gale yra patogios lentynėlės, ant kurių galima susidėti sauskelnes, drėgnas servetėles. Patogu tuo, kad iš priekio nesimatys net ir esama netvarka ant lentynėlių. Be to labai patogu, nes prie lentynėlių galima prieiti iš abiejų pusių.
Karkaso detalės laminuotos 1mm storio ABS briauna, o stalčių fasadų briaunos laminuotos 2mm storio ABS briauna (ABS briaunos yra vienos iš ekologiškiausių produktų, o atsparumą smūgiams ir trinčiai turi tokį patį kaip ir PVC briaunų, todėl šios briaunos labiau vertinamos už PVC ar melaminą). Vystymo stalo - komodos matmenys yra: 900x900x650. Suteikiama 24 mėn garantija.
www.rusnesbaldai.lt .

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai