Virtuvės, svetainės nestandartiniai baldai ypatingomis kainomis!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Virtuvės, svetainės nestandartiniai baldai ypatingomis kainomis!

Sutartinė
ID: 5597955
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 396

Skelbimo aprašas

Baldus gaminame iš įvairių rūšių, spalvų bei tekstūrų plokščių, medžio, MDF, faneruotės, stiklo bei metalo konstrukcijų. Slenkančias sistemas gaminame su plokšte, veidrodžiu, stiklu ir kt. Parenkame reikiamą furnitūrą, bei apšvietimo elementus.

Jums pageidaujant galime patarti baldų interjero klausimais, pasiūlyti optimaliausią sprendimą Jūsų būstui. Suprojektavę baldus, pateiksime spalvotą, trimatį projektą.

Taip pat gaminame baldus didiesiems Lietuvos prekybos centrams (prekių lentynos, barai, prekystaliai, prekybos salių baldai). Patirtis ir kokybiški gamybos įrengimai (BRAND, SCM, ALTENDORF) leidžia įvykdyti didelės apimties užsakymus išlaikant aukštą kokybę.

Šiai dienai galime drąsiai teigti, kad baldus gaminame pagal naujausią technologiją ir iš naujausių aukščiausios kokybės medžiagų. Mūsų tikslas – puiki kokybė, lanksti kaina ir greita gamyba. Taupome Jūsų ir savo laiką.
Mūsų tikslas – puiki kokybė, gera kaina ir greita gamyba. Tai viskas ko jums reikia ! Tegu jūsų namai būna stilingi ir patogūs!
Dirbame savaitgaliais!
Tel: +37065652739
[email protected]

www.arbald.lt

Laukiame Jūsų salone Ozo g.25 Vilniuje PC Akropolis prieš ERMITAŽO kasas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai