Viengulė lova Taja su čiužiniu!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Viengulė lova Taja su čiužiniu!

690 €
ID: 6079987
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Skelbimo aprašas

Viengulė itališko dizaino lova Taja – puikus pasirinkimas kuriant tiek modernu, tiek ir klasikinio stiliaus interjerą namuose. Dėl išskirtinio dizaino ši lova tiks bet kuriame Jūsų kambario kamputyje! O dėl išskirtinių lovos linkių ir formos, lova galėsite pastatyti net ir kambario viduryje! Tvirtos konstrukcijos, kokybiškų audinių ir šiuolaikiško dizaino lova – Jūsų tikrai neapvils!

Lovos Taja komplektaciją sudaro: lovos rėmas, čiužinys ir čiužinio užvalkalas.

Ergonomiškas čiužinys, paaugusiam vaikui, su 2 cm aukščio viskoelastinio (memory) putų poliuretano sluoksniu. Čiužinys leidžia tolygiai paskirstyti kūno slėgį ir kūną palaiko tinkamoje padėtyje viso miego metu. Čiužinys ne per daug minkštas ir leidžia taisyklingai formuotis augančio vaiko stuburui, tačiau ir ne per daug kietas, todėl nenuspaudžia sunkesnių kūno vietų. Gamyboje naudojamos sertifikuotos, pralaidžios orui bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos.

• Čiužinio matmuo – 80cm x 200cm, išoriniai matmenys – 220x90x87H cm. Kaina - 690€
• Čiužinio matmuo – 90cm x 200cm, išoriniai matmenys – 220x100x87H cm. Kaina - 720€

Patalynės dėžė +120EUR

Jeigu Jums kilo klausimų dėl šio, ar kito mūsų parduodamo baldo, galite mums skambinti telefonu +370 636 82232 arba rašyti elektroniniu paštu [email protected]. Taip pat laukiame Jūsų savo salone Vilniuje Naugarduko g. 57, prekybos centre Dubingiai, antrame aukšte Lova Plius salėje.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai