Video registratorius Cowon AW1 auto capsule HD 1080p Wi-Fi

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Video registratorius Cowon AW1 auto capsule HD 1080p Wi-Fi

173,48 €
ID: 5581954
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 144

Skelbimo aprašas

HD 1080p videoregistratorius su Wi-Fi video sąsaja. Komplektuojamas su greita 16GB SDHC (Class 6) atminties kortele.
Daugiau informacijos www.visigps.lt
Cowon AW1 auto capsule– neginčijamai pačios aukščiausios klasės automobilinis video registratorius.
Kaip visad puikaus dizaino, stiliaus ir kokybės derinys. Wi-Fi sąsaja leidžia įrenginį valdyti iš bet kurio mobilaus telefono, "tabo", bei matyti fiksuojamą vaizdą (realiu laiku) per atstumą.
Automobilių video registratoriai skirti tiems, kurie nori būti saugūs kelyje ir būti užtikrintais teisingu įvykių interpretavimu policijoje ar draudimo bendrovėje.
Gaminys išsiskiria ir savo nauju dizainu – tamsus sidabrinis atspalvis, minimalistinis stilius, paliekant tik tai ko reikia.
GPS-Logas (GPS imtuvas parduodamas atskirai !)
Šis funkcionalumas leidžia fiksuoti detalią informaciją apie jūsų automobilio buvimo vietą, judėjimo kryptį ir greitį, tikslų laiką ir datą, o taip pat saugo tam tikru kelionės metu vykstančią automobilio judėjimo trajektoriją.
Tai tiesiog būtini ir labai svarbūs duomenys, aiškinantis įvykio aplinkybes ir įrodinėjant prieštaraujančios pusės pateikiamą versiją.
Tokiu būdu išvengiama klasikinės situacijos, kai pasamdyti liudytojai piešia nebūtas istorijas.

Vidinis 3-ašių G-sensorius
Šis sensorius leidžia fiksuoti ir specialiame kataloge išsaugoti visus įvykius, kurie tik gali kelyje nutikti automobiliui. Tai avarinis stabdymas, staigus krypties pakeitimas stengiantis išvengti kliūties, stiprus krestelėjimas dėl kontakto su kliūtimi arba kitu automobiliu.

Vaizdo kamera
Modelis Cowon AW1 auto capsule vaizdą fiksuoja panaudojant raišką Full HD 1920*1080, kas vartotojui suteikia 100% garantiją jog įrašas bus reikiamos kokybės, jame aiškiai ir ryškiai bus išskiriamos visos vaizdo detalės kurios vyksta prieš jūsų automobilį kelionės arba stovėjimo metu.

Cowon AW1 auto capsule esantis mikrofonas leidžia puikiai fiksuoti vaizdą lydinčius garsus. Tai gali būti labai svarbu ir naudinga aiškinantis įvykių aplinkybes su kelių policija.

Matymo kampas
Įrenginyje montuojamas plataus, 156˚ kampo vaizdą sugebantis derinti lęšius su optimaliais parametrais.
Platus matymo kampas leidžia pilnai fiksuoti vaizdą, kuris yra svarbus: kelio ženklus ir kelio ženklinimą, automobilių važiuojančių priešais jus ir į jūsų pusę valstybinius numerius, šviesoforo signalus bei pėsčiųjų esančių šalia jūsų judėjimo krypties elgesį kelyje.

Pristatymas Lietuvoje 10Lt !

Išrašome PVM SĄSKAITAS-FAKTŪRAS prekiaujame išsimokėtinai
UAB "visiGPS.lt"
a/d Stoties g. 8, Šiauliai
telef. 865507356, 863556142
www.visiGPS.lt

Perkant daugiau taikome nuolaidas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai