Vezame i Danija (is Vilniaus, Kauno, Siauliu, Klaipedos) - 861030916

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vezame i Danija (is Vilniaus, Kauno, Siauliu, Klaipedos) - 861030916

28,96 €
ID: 5462035
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 188

Skelbimo aprašas

Vežame keleivius, siuntinius, krovinius iš Lietuvos į Daniją (per Lenkiją, Vokietiją) užsakomaisiais reisais.
Mes pirmieji pradėjome licencijuotą veiklą - tai mums suteikia pranašumą prieš kitus vežėjus, nes mes turime atsakomybę už Jus, gerbiami klientai.

UŽTIKRINAME:
— saugią kelionę (2011m. mikroautobusai, keleivių draudimas, Europinis transporto draudimas, profesionalūs, kvalifikuoti vairuotojai)
— patogią kelionę (reguliuojamos sėdynės, oro kondicionieriai, tv-audio sistema, galimybė naudotis laptopu(220V el. lizdas), didelis bagažo skyrius, automobilinis šaldytuvas gėrimams ar maistui)

IŠVYKIMAS:
— iš Lietuvos: kiekvieną antradienį, ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevežio, Alytaus, Marijampolės.
— Iš Danijos: kiekvieną pirmadienį, ketvirtadienį, šeštadienį ir sekmadienį iš Kopenhagos, Nyborg, Odense, Aarhus, Silkeborg, Herning, Vejle, Fredericija, Kolding, Esbjerg ir kitų miestų.

KITA ĮMONĖS VEIKLA:
— mikroautobusų nuoma su vairuotoju
— mikroautobusų nuoma be vairuotojo
— užsakomieji reisai po Lietuvą (vestuvėms, bernvakariams, krikštynoms ir t. t.)
— užsakomieji reisai grupėms į Vilniaus, Kauno, Rygos, Talino, Varšuvos orouostus.

REZERVACIJA TELEFONU:
— Lietuvoje: +370 610 30916 (lietuvių, rusų kalbomis)
— Danijoje: +45 275 75666 (lietuvių, anglų, danų, rusų, lenkų kalbomis)

REZERVACIJA INTERETU:
— užsakymo forma (rasite tinklalapyje www.litred.lt)
— el. paštu [email protected]






Į Daniją, iš Vilniaus į Daniją, iš Kauno į Daniją, iš Šiaulių į Daniją, iš Panevėžio į Daniją, iš Klaipėdos į Daniją, iš Alytaus į Daniją, keleiviai į Daniją, siuntos į Daniją, pervežimai į Daniją, vežame į Daniją, vežame iš Danijos, mikroautobusas iš Danijos į Lietuvą, patogiai i Danija, atlenkiamos sedynes, legali imone i Danija, kroviniai į Daniją, baldų pervežimas į Daniją, autodalys i Danija, langų pervežimas i Daniją, dviračių pervežimas iš Danijos, perkraustymai į Daniją, tarptautiniai perkraustymai, vezame sunis i Danija, vezame i Kopenhaga, veza i Vokietija, veza is Vokietijos, veza i Flensburg, Lubeck, Kiel, Rostock, parcels to and from denmark, passengers Denmark, packages to Denmark, minibus from Denmark to Lithuania, passagerer fra Danmark to Litauen, pakker fra Danmark til Litauen, kørsel til Litauen

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai