Veza i Danija.Keleiviu ir siuntiniu vezimas i Danija +37061019363

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Veza i Danija.Keleiviu ir siuntiniu vezimas i Danija +37061019363

Sutartinė
ID: 5704683
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 46

Skelbimo aprašas

Vezame keleivius, gabename siuntas bei krovinius is Lietuvos i Danija (Aalborg, Arhus, Herning, Odense, Horsens, Kolding, Esbjerg ir kt.) ir atgal.
Kadangi vienas svarbiausiu klientu pageidavimu yra- kuo greiciau pasiekti keliones tiksla- stengiames nenukrypti nuo marsruto. Todel keleivius i Lenkija ar Vokietija pristatome tik i pakeliui esancius miestus. (Rostok, Lubek, Kiel, Hamburg ir kt.)

Ilgamete patirti turintis vairuotojas garantuoja itin greita, saugia ir patogia kelione.

Vaziuojame keturis kartus i savaite, todel Jums bus patogu suplanuoti savo keliones laika. O su grupemis mes pasiruose derinti ne tik laika, bei marsruta, bet ir kaina.

Musu svarbiausi prioritetai yra Jusu saugumas ir patogumas, todel mes renkames gerus, mokamus kelius. Jus, keliones metu, busite apdrausti. O punktualus vairuotojas Jus paims tiesiai is namu ir pristatys Jusu nurodytu adresu. Kelione prasideda nuo Siauliu. ?????????

Dar vienas ir ne maziau svarbus klientu rupestis yra- bagazas. Todel jo mes praktiskai neribojame.

Kaip jau buvo mineta, mes teikiame itin daug demesio keleiviu komfortui, todel vezame ilgoms kelionems pritaikytais mikroautobusais su atlenkiamomis, itin patogiomis sedynemis. Imontuota video sistema Jums leis megautis filmais, bei muzika visos keliones metu. Tai pat siulome isbandyti kompiuterinius zaidimus ar tiesiog pasijungti savo kompiuteri (yra 220v).

Daugiau informacijos apie musu teikiamas paslaugas galite gauti telefonu: +370 610 193 63

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai