Vertėjas žodžiu vokiečių kalba, vertimas žodžiu vokiečių kalba

Vertėjas žodžiu vokiečių kalba, vertimas žodžiu vokiečių kalba

30 €
ID: 8076050
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2
Vertėjas žodžiu vokiečių kalba, vertimas žodžiu vokiečių kalba

Skelbimo aprašas

Jums aktualus vertimas vokiečių kalba? Kaip profesionalus Vertėjas vokiečių kalba žodžiu padėsiu Jums bendrauti su Vokietija, ten esančiais asmenimis, įstaigomis ar partneriais. Aš teikiu ne tik vertimo raštu paslaugas. Galiu versti tiek gyvai, tiek ir per atstumą. Tokiu atveju yra galima vaizdo konferencija per Zoom, Skype, Microsoft Teams, WhatsApp ar Viber bei kitais interneto kanalais. Dažnu atveju kaip Vertėjas vokiečių kalba žodžiu galiu Jums padėti ir telefonu. Jei reikalingas skambutis vokiškai, galiu atlikti jį kartu su Jumis, būdamas šalia Jūsų. Kitas variantas - Jums pasakius esminę informaciją ar ją surašius raštu ir atsiuntus telefonu ar elektroniniu paštu, galiu telefoninį skambutį atlikti ir savarankiškai. Bendrauti su asmenimis Vokietijoje galiu Jūsų vardu ar už Jus.

Jums reikalingas verslo ar teisės vertėjas, kuris padėtų bendrauti vokiečių kalba, suprasti ar pasiekti Vokietijos auditoriją? Esu tam, kad Jums padėčiau!
Kreipkitės, ir Vertėjas vokiečių kalba žodžiu padės spręsti įvairius klausimus, susijusius su Vokietija ir kitomis vokiškai kalbančiomis šalimis.
Be to, galiu taip pat padėti vokiečių vertimo raštu srityje, ne tik dėl vokiečių kalbos vertimų žodžiu. Užtikrinu, kad vertimas bus aiškus, tikslus ir pritaikytas vokiečių ar lietuvių adresatams, tiek privatiems asmenims, tiek ir įstaigoms.
Turint nepabaigtų reikalų, neišspręstų dalykų su Vokietija, rekomenduoju nedelsti ir kuo greičiau imtis priemonių. Vilkinimas ar delsimas padeda įsisenėti problemoms. Todėl komunikacija dabar yra labai svarbi. Aš, Vertėjas vokiečių kalba žodžiu, esu pasiryžęs padėti Jums skubiai, neatidėliojant rytoj ar dar vėliau. Esu lankstus, todėl galiu kreiptis telefonu dėl Jūsų reikalų kad ir šiandien. Mano skambučio Jums neteks laukti dienų dienas ar savaites. Pats esu gyvenęs ir dirbęs Vokietijoje, todėl puikiai suprantu Vokietijos biurokratijos ypatumus, kaip svarbu laiku atsakyti į Vokietijos įstaigų siunčiamus laiškus, raštus, ir komunikuoti su sprendimų priėmėjais. Aš padėsiu Jums pasiekti reikiamus asmenis. Tai nepriklauso nuo laiko išteklių ar atstumo. Viskas įmanoma, jei tai Jums yra labai svarbu. Neretu atveju tereikia kantrybės, truputį laukimo, ir rezultatai ateis, jei sieksime tikslo atkakliai kartu.
Esu patyręs Vertėjas vokiečių kalba žodžiu. Verčiu ne tik raštu ir žodžiu, bet ir padedu kaip teisininkas, ypač santykiuose su įvairiomis organizacijomis. Vokietijos įstaigos ir institucijos gali atrodyti beasmenės, anoniminės, tačiau aš žinau būdų, kaip pasiekti atsakingus asmenis, kurie spręs Jūsų reikalus kiek įmanoma greičiau ir operatyviau.
Turiu patirties susirašinėjant su Vokietijos mokesčių inspekcija, policija, prokuratūra, teismais, advokatais, advokatų kontoromis, savivaldybe, federalinėmis įstaigomis, regioninėmis institucijomis. Tik laiko klausimas, kada pavyksta pasiekti reikiamą asmenį. Telefonu arba raštu. Dažniausiai tai pavyksta ir elektroniniu paštu, kuomet nereikia laukti, kol popierinis paštas suvaikščios iš Lietuvos iki Vokietijos, kol konkrečioje įstaigoje bus perduotas kompetentingam tarnautojui ar darbuotojui, kuris įgaliotas spręsti Jūsų klausimus.
Manau, kad Vertėjas vokiečių kalba žodžiu yra turbūt bene pats pirmutinis asmuo Lietuvoje, kuris gali į situaciją pažvelgti neutraliai ir padėti, iš savo patirties požiūrio taško pagelbėti ne tik skambučiais į vokiškai kalbančias šalis, laiškais įstaigomis ar įmonėms, bet ir savo ryšių Vokietijoje tinklu, kuris apima kitus specialistus, dirbančius įvairiose srityse. Jei reikalingas teisininkas, aš galiu padėti Jums betarpiškai. Tiek veikdamas Jūsų vardu, tiek ir atstovaudamas Jums kaip fiziniam asmeniui, įmonei, organizacijai, asmenų grupei, juridiniam asmeniui.
Prireikus advokato - siekiant, pvz., bylinėtis teisme, galiu tarpininkauti, parenkant pagal kainą Lietuvos gyventojui prieinamą advokatą, su kuriuo dirbdamas toliau ir bendradarbiaudamas Jūsų pavestais klausimais, padėsiu Jums išspręsti reikalingus dalykus.
Atkreipiu dėmesį, kad bendraujant, pvz., mokesčių klausimais, Vertėjas vokiečių kalba žodžiu, gyvenantis Lietuvoje, gali būti ne mažiau naudingas nei kuris nors kitas specialistas, esantis Vokietijoje. Konkreti ir betarpiška komunikacija su įstaigomis nuo pat pradžių gali padėti išvengti daug neaiškumų ir sunkumų.
Skambučiai atsakingiems asmenims būtini, jei atsakymas yra skubus, o jo nepavyksta gauti per dieną ar dvi, susirašinėjant elektroniniu paštu. Verslas negali laukti. Taip pat ir fiziniai asmenys, gyventojai, kiti veiklos subjektai, turintys reikalų su Vokietija. Kiekviena diena gali kainuoti ne tik negautas pajamas, bet ir uždelsti mokėjimus, sąlygoti delspinigius ir palūkanas, kurios skaičiuojamos sulig kiekviena diena. Todėl kreipkitės jau dabar! Klauskite drąsiai!

Vertėjas vokiečių kalba žodžiu. Svarbus profesionalumas ir patirtis. Turiu ilgametę patirtį vokiečių kalbos vertimo žodžiu, raštu srityse. Mano praktinis žinojimas ir solidi patirtis garantuoja aukštos kokybės vertimus visose sritimis, nuo techninių dokumentų iki verslo dokumentacijos ar asmeninių laiškų.

Kalbos įgūdžiai. Vokiečių kalba yra mano aistra. Aš puikiai suprantu jos gramatiką, leksiką ir kultūrinę kontekstą, todėl galiu užtikrinti, kad Jūsų vertimas būtų teisingas.
Individualus požiūris. Kiekvienas užsakymas yra unikalus, todėl aš atsižvelgiu į Jūsų individualius poreikius ir pageidavimus. Mes bendradarbiausime, kad atliktume vertimą, atitinkantį Jūsų tikslus ir vertinimo standartus.
Griežti terminai. Aš laikausi griežtų terminų, todėl Jūsų projektas bus baigtas laiku ir pagal planą.
Saugumas ir konfidencialumas. Jūsų duomenys ir turinys yra saugūs su manimi. Aš kaip Vertėjas vokiečių kalba žodžiu visada laikausi aukštų konfidencialumo standartų.

Verslui ar įstaigoms, dokumentams ar asmeniniam naudojimui, aš galiu užtikrinti, kad Jūsų vertimas bus nepriekaištingas ir atitiks Jūsų lūkesčius.

Susisiekite su manimi kad ir šiandien, kad galėtume pradėti bendradarbiauti ir padėti jums pasiekti naujus vokiečių kalbos auditorijos tikslus.
Jūsų reikalai man bus svarbūs, todėl esu pasirengęs Jums padėti įvairiais klausimais, ne tik vokiečių kalbos vertimo pasaulyje. Atminkite, kad klausti ir pasitarti dėl pirminių žingsnių Jums nieko nekainuoja. Kartu nuspręsime, kaip toliau veikti ir kas šiuo metu Jums yra svarbiausia ir aktualiausia. Prioritetus nustatysite Jūs. Aš padėsiu Jums kaip teisininkas Vokietijoje ir kaip Vertėjas vokiečių kalba žodžiu.

Kreipkitės

+370 653 16139
[email protected]

https://www.vokieciu-vertejas-vokieciu-vertimai-teise-vertimas.com/vertejas-vokieciu-kalba-zodziu/

Kontaktai

Vardas
Vertėjas vokiečių
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai