Verslo ir asmeniniai renginiai Vepriuose

Verslo ir asmeniniai renginiai Vepriuose

60 €
ID: 8075189
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4
Verslo ir asmeniniai renginiai Vepriuose
Daugiau
Daugiau nuotraukų (8)

Apie

Savivaldybė
Ukmergės r. sav.
Gyvenvietė
Slabados k.
Plotas (kv.m.)
100.00
Kambarių sk.
22
Patalpų paskirtis
Kita

Skelbimo aprašas

Sveiki!
Džiaugiamės pristatydami jums Veprių miestelyje įsikūrusį įspūdingą daugiafunkcinį centrą, kuris gali tapti jūsų renginių, konferencijų, seminarų, dirbtuvių, kultūrinių renginių ir asmeninių švenčių vieta. Daugiafunkcis centras pasižymi įvairiapusiškumu ir siūlo platų paslaugų spektrą, kad patenkintų įvairiausius poreikius.

DARBOSTOGŲ PASIŪLYMAS:
Mūsų centras yra puikus pasirinkimas organizuoti darbostogas. Su patogia ir modernia įranga, puikiu WIFI ryšiu, ramia aplinka ir galimybėmis atsipalaiduoti gamtoje, jūsų komanda ras puikias sąlygas kūrybiškam ir produktyviam darbui ir komandos formavimui. Darbostogautojams galime pasiūlyti individualius turistinius maršrutus ar edukacijas pagal Jūsų poreikį.

PATALPŲ IR TERITORIJOS DETALI INFORMACIJA:
Konferencijų salė: Talpina iki 30 žmonių darbui grupėmis prie stalų. Čia rasite atnaujintus baldus, kurie siekia aukščiausią ergonomiškumo ir praktiškumo lygį. Be to, galima papildomai išsinuomoti išmanųjį televizorių, kuris padedantis pristatyti jūsų pranešimus įspūdingai ir efektyviai. Esant poreikiui galima išsiplėsti ir patalpoje paskaitai ar seminarui klausyti sutalpinti iki 60 žmonių.
Valgyklos ar asmeninių švenčių salė: Funkcionali renginių erdvė bendriems užsiėmimams. Telpa iki 150 svečių banketams ar furšetams. Asmeninėms šventėms galima talpinti iki 75 žmonių.
Kino salė: Skirta skirtingų pobūdžių renginiams, puiki garso ir vaizdo įranga leidžia vykdyti filmų ar tiesioginių renginių peržiūras grupėms. Talpina iki 30 žmonių.
Edukacinė klasė: Edukacinėje klasėje galima vykdyti įvairias kūrybines dirbtuves, stalo žaidimų turnyrus ir kt.
Apgyvendinimas: apgyvendinti galime iki 70 žmonių bendrabutyje. Pastate įrengti 2-4 vietų kambariai, yra dušai. Stovyklavietėje: gali apsistoti iki 150 žmonių su palapinėmis. Yra laužavietė, lauko dušai, šašlykinės.

PAPILDOMOS PASLAUGOS IR PRAMOGOS:
Pramogos ir sporto aikštelės: Platus stalo ir lauko žaidimų inventoriaus pasirinkimas: biliardo stalas, lauko šachmatai, jakuzzi, ping pong stalas, stalo žaidimai, kortų žaidimai, kiti aktyvūs žaidimai. Yra įrengtos sporto aikštelės įvairių sporto šakų mėgėjams: krepšinio, stalo teniso aikštelės, sporto įrengimai. Taip pat yra ir vaikų žaidimo aikštelė. Galima išsinuomoti dviračius bei paspirtukus.
Upė Šventoji ir ežeras: Centras įsikūręs gamtos apsuptyje, suteikia Jums galimybę mėgautis nuostabia gamta ir atsipalaiduoti nuo miesto šurmulio. Malonus atsipalaidavimas ir galimybė mėgautis vandens pramogomis. Iki ežero maudyklos tik 800 m, iki upės stovyklavietės 400 m.
Nuomojama įranga: Garso aparatūra su mikrofonais, išmanusis televizorius, projektorius, jakuzzi, stalo ir lauko žaidimai ir kt.
Turistiniai maršrutai ir edukacijos: Galimybė pasiūlyti papildomas ekskursijas ir edukacijas rajone iš vietinių verslų bei kūrėjų. Tai puikus laisvalaikio praleidimo po konferencijų ar darbų būdas, o galbūt puiki komandos formavimo veikla ar asmeninės šventės pramoga.
Puikus WIFI ryšys: Nesutrikdysite savo darbo ar poilsio su puikiu interneto ryšiu.
Stovėjimo aikštelė: Esant poreikiui paruošiame papildomas vietas automobilių stovėjimui netoli daugiafunkcinio centro.

KODĖL PASIRINKTI MUS?

Mūsų prioritetas yra suteikti Jums galimybę suderinti darbą ir poilsį ar rengti asmenines šventes gamtos apsuptyje. Vietoje galima išsinuomoti visą reikiamą inventorių darbui ir poilsiui gamtoje.

Jei turite kokių nors klausimų ar norite gauti daugiau informacijos, nedvejokite susisiekti su mumis. Laukiame jūsų!

Su pagarba,
Veprių Daugiafunkcinio Centro komanda
Nuotraukos iš asmeninio ir fotografo Dainiaus Vyto archyvo.

Kontaktai

Vardas
Administratorius
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai