Venecijietiškas glaistas

Venecijietiškas glaistas

1 €
ID: 5596013
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 340
Venecijietiškas glaistas

Skelbimo aprašas

Materia PRO STUKKO – Venecijietiškas glaistas. Aukštos kokybės, saugi ir ekologiškai švari medžiaga, populiari visame pasaulyje. Tai natūrali kalkė su priedais, randamais gamtoje, kurių dėka galima perteikti marmuro grožį. Venecijietiškas glaistas dengiamas poliruoto plieno mentele ant paviršiaus plonais permatomais sluoksniais ( 3-7 sluoksniai). Galima padengti bet kokios formos paviršių ( pvz. kolonas) ir suteikti sienoms ar luboms besiūlio marmurinio akmens grožį.
Venecijietiškas glaistas yra išskirtinai tvirta medžiaga, tai byloja kokybiškos medžiagos, atrinktos natūralioje gamtoje. Drėgnose ir itin eksploatuojamose patalpose gamintojas rekomenduoja padengti paviršių specialiu natūraliu vašku. Splavų gama yra neribota.
Italų kalboje pavadinimas Stucco Veneziano reiškia Venecijietiškas glaistas, dar žinomas kaip „skystas marmuras“. Ši dekoratyvinė medžiaga pradėta naudota senosios Romos laikais. Marmuras tuo metu buvo viena populiariausių statybinių medžiagų. Jį apdirbus pasilikdavo marmuro dulkės. Taip buvo atrastas unikalus būdas išgauti "skystą marmurą". Fasadai ir vidaus pastatų apdailos elementai iki šiolei saugo šios medžiagos pėdsaką mieste ant vandens ir iki šių dienų mes žinome šią medžiagą kaip „Venecijietiškas glaistas“.

Kontaktai

Vardas
Dažmeta
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Klaipėda
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai