Variklių remonto servisas

Variklių remonto servisas

Sutartinė
ID: 8033264
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 35
Variklių remonto servisas

Skelbimo aprašas

- NAUJŲ VARIKLIŲ PARDAVIMAS

Parduodame aukščiausių standartų variklius įvairiems traktoriams, statybinei technikai. Suteikiama garantija. Galime atvykti ir sumontuoti. Pasirašome bendradarbiavimo sutartis.
POPULIARIAUSI VARIKLIAI: Deutz, Perkins, Cummins, Case IH, Hanomag, Komatsu, Caterpillar, John Deere, Ford Tractor, David Brown, Liebherr, JCB varikliai.

- VARIKLIŲ DALYS

Prekiaujame originaliomis, naudotomis ir alternatyviomis variklių dalimis. Visos dalys - pagal gamintojų specifikacijas.

- VARIKLIŲ REMONTAS

Remontuojame traktorių ir kitos spec. technikos variklius.
Diagnozuojame traktorių variklių gedimus. Atliekame dalinį ir pilną traktorių ir kitos technikos variklių kapitalini remontą. Prieš remontą varikliai yra pilnai išardomi, visos dalys išplaunamos ir matuojamos tada sudaroma remonto ir detalių išsami sąmata.

Mums svarbu užtikrinti, kad visos variklio dalys butu geros kokybės. Rekomenduojame, jei reikia, atlikti patikrinimus ir pakeitimus tokiose dalyse, kaip vandens siurbliai, termostatai, sankabos, duslintuvai, purkstukų antgaliai, ventiliatoriaus diržai, filtrai ir radiatorių žarnos.

Remontuojame vakarietiškus traktorius, ekskavatorius, kombainus, statybos ir miško techniką, spec. transportą, pramoninę hidrauliką.

Kontaktai

Vardas
Giedrius
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai