Vaikų mokyklėlė šeštadieniais. Lavinkite vaikų meninius sugebėjimus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vaikų mokyklėlė šeštadieniais. Lavinkite vaikų meninius sugebėjimus

Sutartinė
ID: 5586287
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 24

Skelbimo aprašas

„SPALVIUKŲ MOKYKLĖLĖ“ 4 - 6 m. vaikams, veikia Menų studijos „Linksmos spalvos“ patalpose Pašilaičiuose (Laisvės pr.123), šeštadienį 10.00 – 11.05 val.

Pamokėlių metu vaikai piešia, tapo, lipdo ir išbando kitas dailės technikas bei medžiagas. Galimi ne tik dailės užsiėmimai, bet ir pasaulio pažinimo pamokėles, kurių metu kalbame įvairiomis pasaulio pažinimo temomis – apie gamtą, gyvūnus, medžius, metų laikus, šventes, šeimą, jausmus, istoriją, žaidimus ir kt. Mokomės pažinti raides ir skaičius.
Pamokėlėse su vaikais dirba profesionalios dailininkės Žimantė ir Edita, turinčios patirties darbe su vaikais ir ikimokyklinio ugdymo pedagogė Gražina. Dailininkės yra įgijusios pedagoginę kvalifikaciją, ir labai mėgsta darbą su vaikais.
Pamokėlių metu vadovėms svarbu, kad vaiką suptų draugiška aplinka, jis pasitikėtų savimi, jaustųsi saugiai, turėtų galimybę pajausti tikrą kūrybos džiaugsmą ir toliau norėtų domėtis menu ir kūryba.

Jei Jūs namuose kalbate ne lietuviškai, bet norite, kad Jūsų vaikas lietuvių kalbą gerai išmoktų – taip pat kviečiame atvykti pas mus. Linksmų ir žaismingų pamokėlių metu vaikučiai klausosi pasakų, eilėraščių, patys virsta kiškiais, vilkais, meškiukais, vaidina, šoka ir dainuoja, susipažįsta su raidėmis, susiranda draugų... Nepastebėsite kaip Jūsų mažylis su naujais draugais kalbėsis lietuviškai.

Pamokėlių trukmė 30 min. Tarp pamokėlių - pertraukėlė.
„SPALVIUKŲ MOKYKLĖLĖ“ veikia Menų studijos „Linksmos spalvos“ patalpose Pašilaičiuose (Laisvės pr.123),
šeštadienį 10.00 – 11.05 val.
Aprūpiname visomis reikalingomis priemonėmis.
Kaina 100 lt. mėnesiui
Registracija jau vyksta.
[email protected] arba +37061452659, +37065646410

www.linksmosspalvos.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai