Vaikiški būgnai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vaikiški būgnai

34,75 €
ID: 5534519
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 253

Skelbimo aprašas

Jei norite išmokyti vaiką groti būgnais, pajausti ritmą ir ugdyti muzikinį talentą, - šie būgnai skirti kaip tik Jūsų vaikui! Jau seniai žinoma, kad muzikuojantys vaikai geriau mokosi, grojimas lavina mąstymą. Jaunieji talentai turi nuo ko nors pradėti, o šie būgnai - puiki mažųjų skatinimo priemonė. Padėkite vaikams augti ir tobulėti muzikoje ir ritme!

Britų mokslininkų tyrimai įrodė, jog vaikystėje muzikavę suaugusieji geriau atpažindavo įvairius dažnius. Jie geriau girdėdavo pokalbiui vykstant triukšmingame restorane, geriau girdi įvairius garsus, taigi muzika nėra tik pramoga, o turi ilgalaikę naudą.

Muzikinis lavinimas yra gyvybiškai svarbi vaiko gyvenimo dalis. Tyrimai rodo, kad mūsų sugebėjimai dainuoti į toną, judėti į taktą ir, taip pat, girdėti muziką galvoje, susiformavo iki 8-9 metų amžiaus.
Šiuolaikiniai tyrimai patvirtina, kad muzika lavina vaikelių girdimąją atmintį, intuiciją, logiką, komunikabilumą, išlaisvina mažylių kūrybiškumą. Muzika taip pat padeda vystyti vaikučio kalbą.
Yra nustatyta, kad muzika lavintų vaikų intelektas yra aukštesnis. Trejų metų vaikai geba atlikti šešiamečiams skirtus matematikos, kalbų, skaitymo pratimus.

Būgnų rinkinį sudaro net 8 dalys:

Didelis būgnas su mušamąja kojele
Vidutinio dydžio būgnas
3 mažesni būgnai
Lėkštė
Dvi lazdelės
Kedutė

Rinkinys skirtas vaikams nuo 3 metų. Būgnai supakuoti gražioje spalvingoje dėžutėje, todėl puikiai tinka dovanojimui!

Būgnų matmenys:

Aukštis – 510 mm
Didžiojo būgno skersmuo – 330 mm
Kėdutės aukštis – 190 mm

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai