Vaikiškas dantų šepetėlis su sidabru Deo Kids

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vaikiškas dantų šepetėlis su sidabru Deo Kids

4,34 €
ID: 5712167
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Skelbimo aprašas

Efektyvi priemonė kasdienei vaikų dantukų priežiūrai namuose! Siūlome išbandyti šepetėlį, kurio šerelliai padengti sidabro dalelėmis.
Šepetėlis turi antibakterinių, priešgrybelinių ir dezinfekcinių savybių, taip pat stiprina burnos ertmės atsparumą infekcijoms.
Valant dantis šiuo šepetėliu ne tik gerinama kraujo apytaka, bet ir palaikomas švaros ir gaivos pojūtis. Mikroskopinės sidabro dalelės užpildo įtrūkimus, švelniai poliruoja dantenų paviršių, jis tampa slidus ir nepatogus bakterijoms prisitvirtinti.
Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad naudojant dantų šepetėlį su sidabro dalelėmis, po dantų valymo praėjus 2-4 val., aptinkama net iki 99,9 % mažiau bakterijų ant šepetėlio šerelių, nes sidabro dalelės neleidžia kauptis ėduonį sukeliančioms bakterijoms.
Be savo puikių savybių, šis dantų šepetėlis ypatingas ir dvigubais šereliais, kurie atlieka skirtingas funkcijas:
- pirmieji, trumpesni ir užapvalinti, masažuoja dantenas ir nuvalo apnašas nuo dantų paviršiaus jo nebraižydami;
- antrieji, prailginti ir nusmailinti – itin švelnūs. Jie puikiai išvalo net sunkiausiai pasiekiamas vietas ir tarpdančius.
Puiku ir tai, kad valant dantis šiuo dantų šepetėliu, sunaudojama 4 kartus mažiau dantų pastos nei įprastai. Šiuo dantų šepetėliu naudositės kur kas ilgiau nei įprastu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai