Universalus SD ir TF kortelių skaitytuvas

Universalus SD ir TF kortelių skaitytuvas

9 €
ID: 8068096
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3
Universalus SD ir TF kortelių skaitytuvas
Daugiau nuotraukų (4)

Skelbimo aprašas

Perkelkite visas nuotraukas iš savo išmaniojo telefono ir atlaisvinkite daugiau vietos naudodami šį „3 viename“ atminties kortelių skaitytuvą. Per kelias sekundes galite išsiųsti bet kokį failą iš savo išmaniojo telefono, kompiuterio SD ir TF kortelės.

* PAPRASTAS NAUDOJIMAS
Paruoštas naudoti įrenginys, be sudėtingų instaliacijų ir tvarkyklių. Šis kortelių skaitytuvas yra „plug-and-play“, todėl jis yra neįtikėtinai patogus naudoti. Tiesiog prijunkite jį prie savo įrenginio ir iškart pradėkite perkelti failus.

* OPTIMALUS ATMINTIES VALDYMAS
Išmaniojo telefono atmintis yra paruošta bet kuriuo metu užfiksuoti naujus failus. Atminties kortelių skaitytuvas padeda išlaikyti laisvą telefono saugyklos vietą, kad niekada nepraleistumėte įrašymo ar naujo turinio.

* 3 JUNGTYS VIENAME ĮRENGINYJE
Cardnet yra su Type C, USB ir Micro USB jungtimis, užtikrinančiomis suderinamumą su daugybe telefonų, kompiuterių, planšetinių kompiuterių ir kitų elektroninių įrenginių.

Prekės charakteristiką
Aprašymas: „Cardnet“ yra praktiškas ir nešiojamas SD ir TF kortelių skaitytuvas. Jis turi tris skirtingus prijungtuvus: USB, USB-C ir micro USB įvestį. Jis turi maksimalų talpumą iki 128 Gb. Jį galima naudoti su įvairiais įrenginiais, tokius kaip išmanieji telefonai, kompiuteriai, planšetiniai kompiuteriai ar nešiojamieji kompiuteriai.
Suderinama su: „Windows“ (XP-8), „Linux“, „Mac OS“ (10.4.6. ar naujesnė) ir „Android“
Palaikomos atminties kortelės: „SD“, „Mini SD“, „Extreme SD“, „Extreme III SD“, „Ultra SD“, „Ultra II SD“, „Ultra II SD Plus“, „SD-ultra-X“, „Ultra Speed SD“, „SD Pro“, „SDHC“, „SD Elite Pro“, „Hs SD“, „MMC“, „RS MMC“, „RS MMC 4.0“, „MMC MOBILE“, „MMC MICRO“, „MMC PLUS“, „MMC 4.2“, „MicroSD“, „MicroSDHC“, „MicroSDXC“
Įvestis: „DC 5V/2A“
Matmenys: 77 x 27 x 9,5 mm

Kontaktai

Vardas
MB Bao group
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai