Ultragarsas + Darsonvalis + Galvanika + Brosažas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ultragarsas + Darsonvalis + Galvanika + Brosažas

288,17 €
ID: 5585244
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 85

Skelbimo aprašas

www.kosmeda.eu
kosmetologinis aparatas

Ultrasonic + High Frequency + Galvanic & Rotary Brush

Daugiafunkcinis / 4 funkcijos kiekviena funkcija valdoma atskirai

Nemokamas pristatymas Lietuvoje 1-3 d.d.
Garantija 6 mėn.
Ekranas skaitmeninis
Stiprumas reguliuojamas
Pavaizduoti priedai yra komplektacijoje
Instrukcija lietuvių kalba
Svoris 5.2 kg.
Įtampa220-240 V~
Dažnis 50/60 Hz
Galia vatais 25 W


1. Ultragarsas

Ultragarso bangos, kurių dažnis yra didesnis nei 20 000 Hz, yra mechaninės vibracijos sukeliamos bangos, kurių žmogaus klausa negirdi. Jų funkcijos yra tokios:
3.1.1.1 Mechaninė funkcija
Ultragarsas turi daugiau energijos, nei įprastinis garsas. Juo veikiant žmogaus kūną, jame pagreitėja ląstelių veikimas, padidėja terapinis gydomųjų medžiagų poveikis.
Dėl ultragarso mechaninio poveikio suminkštėja audiniai, padidėja prasiskverbimas, pagerinamas metabolizmas ir suaktyvinamos nervų sistemos bei ląstelių funkcijos. Ultragarsu veikiant žmogaus kūną energija perduodama į gilesniuosius odos sluoksnius, todėl gydomasis poveikis yra geresnis nei masažuojant mechaniškai.
3.1.1.2 Šildymo funkcija
Šildymas ir kaitinimas yra viena iš svarbiausių ultragarso terapinių funkcijų. Ši funkcija kūno viduje sukelia šilumą, kurios 79-82 % perneša kraujotaka, o 18-21 % dėl šiluminio laidumo pasiskirsto po gretimus audinius. Dėl to, gydant ultragarsu pacientas nejaučia nieko neįprasto. Naudojant skirtingus poveikio būdus skirtingos kūno audinių sritys įšyla nevienodai. Naudojant nuolatinę bangą pastoviai veikiant vieną vieta temperatūra pakelia aukščiau negu keičiant poveikio vietą, o veikiant impulsinės spinduliuotės metodu šiluminis efektyvumas yra žymiai mažesnis.
Bendrai apibūdinant, ultragarso šildymo funkcija gali pagreitinti kraujotaką ir įtakoti metabolizmą. Taip pat pagreitėja kraujo cirkuliacija, sumažėja nervų sistemos jaudrumas, atpalaiduojamas raumenų pluoštas.
3.1.1.3 Cheminė funkcija
Cheminę ultragarso funkciją iš esmės sudaro polimerizacijos ir depolimerizacijos reakcijos. Polimerizacija yra reakcija, kurios metu daug panašių arba identiškų molekulių jungiasi į vieną didesnę molekulę. Nedidelės ultragarso dozės gali skatinti baltymų komplekso augimą ir susidarymą ląstelėse; suaktyvinama pažeistų audinių regeneracija, o naudojant gydomąsias ultragarso dozes suaktyvinamas baltymų susidarymas kūno audinių pluošte. Depolimerizacijos reakcija yra procesas, dėl kurio sumažėja didelės molekulės lipnumas ir sumažėja molekulinė masė, todėl vaistų klampumas laikinai sumažėja ir pagerėja jų absorbcija.
Taigi, cheminė ultragarso funkcija pagreitina ląstelės metabolizmą ir sustiprinama katalizė, todėl pH vertė audiniuose pakrypsta link šarminės; taip pat sumažinamas skausmas dėl odos uždegimo. Ultragarsas sustiprina vaistų antibakterinį poveikį.


2. Galvanika

Tekant nuolatinei srovei, neigiamų ir teigiamų jonų poveikis paskatins maistinių medžiagų patekimą ir atliekų šalinimą. Skatinamas efektyvesnis vandenyje tirpių maistinių medžiagų patekimas į gilesnius odos sluoksnius. Skatinamas šarminio tirpalo įsiskverbimas, kad suminkštėtų senstantis paviršinis sluoksnis, būtų skaidomi ant odos paviršiaus esantys riebalai ir būtų subalansuota odos sekrecija; tuo pat metu iš gilesniųjų odos sluoksnių pašalinamos atliekos ir sunkiųjų metalų jonai.
Teigiamo elektrodo jonai paskatina rūgštinio tirpalo (sutraukiančio losjono) įsiskverbimą į odą, norint sukietinti odos audinį, nuraminti nervus ir sumažinti kraujotaką. Dažniausiai tokio poveikio reikia uždaryti po grožio procedūrų, sumažinti odos paraudimą ir patinimą, bei esant odos uždegimui. Neigiamu elektrodu galima paskatinti šarminio tirpalo įsiskverbimą į odą, norint suminkštinti odos audinį, suaktyvinti nervų veiklą ir paskatinti kraujotaką. To dažniausiai reikia suaugusiai arba senstančiai odai bei riebiai odai.


3. Darsonvalis

Aukšto dažnio elektroterapijos įrankis sukuria aukšto dažnio srovę, kuri gali būti konvertuojama į šilumos energija ir gali naikinti bakterijas. Kadangi vibracijos dažnis yra per didelis, jis nesukelia raumenų susitraukimo. Stimuliuojama fiziškai:
* pagreitina kraujo apytaką
* stimuliuoja liaukų veiklą
* reguliuoja odos išskyrimo ir absorbcijos funkcijas
* skatina medžiagų apykaitą
* naikina bakterijas
* šildo odos audinį
* padeda grožio procedūros kremui prasiskverbti į odą


4. Brosažas / sukamasis šepetys

Sukamu šepečiu masažuojamas veidas. Sukamas šepečio judesys naudojamas masažuoti, giliai valyti ir nuvalyti rageną, pagerinti odos būklę, stimuliuoti kraujotaką ir sumažinti nuovargį. Be to, masažo ritmas gali suteikti odai elastingumo ir ją sušvelninti.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai