Turbinu valiklis WYNNS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Turbinu valiklis WYNNS

20,27 €
ID: 5596188
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 72

Skelbimo aprašas

WYNNS TURBINU valiklis benzininiams ir dyzeliniams varikliams. tai purskiamasis valiklis kuris gali buti naudojamas neismontavus turbinos arba ja pilnai isardzius. Sis valiklis atplauna dulkes, slaka, dervas ir kitas nuosedas esancias ant turbinos sieneliu ir sparnuotes. Po praplovimo atsistato optimalus oro ir kuro santykis, o tai reiskia turbina suteikia optimalia galia jusu varikliui ir atsistato kuro sanaudos (jei turbina nera pazeista mechaniskai). daznai panaikina juodus dumus jei to priezastis yra tik uzsinesusi turbina. kartu su siuo valikliu rekomenduojame naudoti WYNNS EGR3 egr voztuvo valikli tam kad butumete labiau uztikrinti jog visa sistema pravalyta ir viskas veikia optimaliai.
naudojimo budai:
1. neisardant turbinos- tiesiogiai ipurskiama mazomis dozemis i oro isiurbimo slanga kuri tiesiogiai paduoda ora i turbina. pirmiausia reikia uzkurti varikli duoti jam apsilti iki darbines temperaturos. tada mazomis dozemis ipurksti i oro slanga WYNNS valiklio, po kiekvieno ipurskimo palaukti kol sukiai nukris iki normalaus rezimo. benziininiams varikliams reikia laikyti sukeltas apsukas iki 3000rpm, o dyzeliniams varikliams negallima sukelti apsuku visiskai. po kiekvieno ipurskimo laukti kol sukiai nukris iki normalaus lygio. taip reikia supurksti visa 200ml talpa i turbinos oro paemimo slanga. baigus proicedura reikia vaziuoti be sustojimo apie 10km atstuma tolygiai laikant apie 3000rpm ar truputi daugiau. visa tai atlikus reikia nepamirsti duoti bent 30s varikliui padirbti laisva eiga ir tik tada ji uzgesinti.
2. pilnai isardant turbina - ( tai reikia daryt kai turbina yra ypac uzsinesus ir prikepus) isardzius turbina purksti valikli ant sparnuotes ir korpuso sieneliu mazomis dozemis laikant balioneli apie 15cm atstumu nuo detales. purksti nedidelemis dozemis kas kart palaukiant kol nesvarumai atmirks. isvalius turbina ja reikia issausinti suspaustu oru. po isvalymo turbina reikia patikrinti ar nera mechaniniu pazeidimo ir surinkti naudojant naujas tarpines.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai