Tibeto pieno, arbatos grybai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Tibeto pieno, arbatos grybai

4,5 €
ID: 5772235
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 398

Skelbimo aprašas

Parduodamas Tibeto pieno grybas Vilniuje - puikus ir natūralus sveikatos ir vitaminų šaltinis. Kiekis: talpa Danone Actimel bonkutė - 4.50 eur.

Parduodamas arbatos grybas Vilniuje - puikus ir natūralus sveikatos ir vitaminų šaltinis. Kaina - 3 eur.

Arbata "Liuvei" su kinišku grybu Kordicepsu pakuotėje 25 arbatos pakeliai po 2 g., vieną arbatos pakelį galima užplikyti 4-5 kartus per dieną vienodais laiko tarpais 1 l. vandens - 15 eur. Ar 1 arbatos pakelis 2 g., vieną arbatos pakelį galima užplikyti 4-5 kartus per dieną vienodais laiko tarpais - 60 eur.ct.

Sukurta, vadovaujantis tradicinės kinų medicinos principais apie vaistų ir maisto vienovę, naudojant šiuolaikines aukščiausias žaliavos perdirbimo technologijas iš Kininio kordicepso ir Puer arbatos, išlaikytos ne mažiau 3 metų. Arbatos gėrimas pasižymi sodriu šviežiu originaliu aromatu ir salstelėjusiu skoniu. Arbatos sudėtyje atitinkamomis proporcijomis taip pat yra tokių žolinių augalų kaip kulkšnė (astragalas), šalavijas šakniastiebinis, chrizantema ir kt. Didelės reikšmės turi Puer arbatos poveikis žmogaus organizmui. Puer arbata normalizuoja skrandžio ir žarnyno veiklą, mažina svorį, ir mažina lipidų kiekį kraujyje, trukdo aterosklerozinėms plokštelėms susidaryti kraujagyslių sienelėse, reguliuoja arterinį kraujo spaudimą, mažina cukraus kiekį kraujyje, varo šlapimą ir t.t. Tai puikus sveikatą palaikantis produktas.

Vieną arbatos pakelį galima užplikyti 4-5 kartus per dieną vienodais laiko tarpais. Kiekvieną kartą tas pats arbatos pakelis įmerkiamas į pilną karšto apie 90c vandens stiklinę ir palaikomas 1 - 3 minutes (pirmą kartą užtenka pakelį palaikyti tik keletą sekundžių, kol vanduo nusidažys). Vakare arbatoje bus mažesnė kordicepso ir kitų
sudėtinių dalių koncentracija, todėl miegas nesutrinka.
Vienas gydymo arbata „Liuvei" kursas - 25 dienos. Galima arbatą vartoti ir ilgiau.

Arbatos vartojimo indikacijos ir trukmė:
Hiperlipemija: 1-2 gydymo kursai iš eilės kas 3 mėnesius (kontroliuojant lipidų kiekį kraujyje).

Cukrinis diabetas: 1-2 gydymo kursai iš eilės kas 3 mėnesius (kontroliuojant cukraus kiekį kraujyje ir šlapime) vartojama kaip papildoma gydomoji priemonė.

Nutukimas: 1-3 gydymo kursai iš eilės keletą kartų per metus.
Aterosklerozė: 1-2 gydymo kursai iš eilės keletą kartų per metus.

Atraminio - judamojo aparato ligos (osteochondrozė, artritai, artrozės): 1-3 gydymo kursai iš eilės keletą kartų per metus.
Kitos ligos: gydymo trukmė skiriama individualiai, dažniausiai 1-2 kartus per metus.

Rekomenduojama arbatą gerti ne vėliau kaip 18 val.
Arbata "Liuvei" - tai puikus sveikatą palaikantis produktas, tenkinantis šiuolaikinio gyvenimo poreikius. Reguliariai vartojamas yra naudingas stemplei, gerina virškinimą, atnaujina kraują, šalina sąstovio reiškinius, mažina karštį, veikia detoksikuojamai, pasižymi kosmetiniu poveikiu, padeda mažinti kraujo spaudimą, mažina riebalų
kiekį kraujyje, papildo gyvybinę energiją, efektyvus diuretikas ir kt.

Kai valgome maistą, prieš valgį arba po to galime nuryti keletą gurkšnių arbatos "Liuvei", tai padės žymiai sumažinti organizme pasisavinamų riebalų kiekį. Tokiu būdu, arbata tikrai pasitarnaus kaip patikima apsauga nuo širdies ir smegenų kraujagyslių ligų, diabeto ir kitų ligų. Be to, arbata visada padės organizmui susidoroti su maisto virškinimu ir pasisavinimu skrandyje, apsaugos organizmą nuo riebalų kaupimosi ir celiulito atsiradimo.


Tel. nr. 862174484, VILNIUS, ŠEŠKINĖS RAJ., SIUNTIMAS Į KITUS MIESTUS PIRKĖJO SĄSKAITA.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai