Tiakia Tk-bm04 dviračio telefono laikiklis

Tiakia Tk-bm04 dviračio telefono laikiklis

10 €
ID: 8060784
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9
Tiakia Tk-bm04 dviračio telefono laikiklis
Daugiau
Daugiau nuotraukų (9)

Skelbimo aprašas

2021 M. REVOLIUCINIS DIZAINAS: 0 tikimybė nukristi. Tai motociklo telefono/dviračio telefono laikiklis, leidžiantis dviratininkui jaustis saugiai! Teleskopinė svirtis turi tikslią keturių kampų struktūrą, pagaminta iš aviacinio aliuminio lydinio, papildomai apsaugota apsauginiu plastikiniu rėmu. Nesvarbu, ar tai būtų miesto keliai, ar nelygūs miško keliai, laikikliai parodys puikų seisminį atsparumą ir nekels triukšmo.

Įdiegti itin paprasta: greitai sumontuokite ir išimkite telefoną per 3 sekundes. Palyginti su tradiciniais modeliais, šis motociklo laikiklis gali sutaupyti 2/3 jūsų laiko. Sutaupykite rūpesčių ir pastangų. Vaikai taip pat gali turėti erdvę lavinti savo įrengimo įgūdžius. Dėl stiprios suspaudimo jėgos dviračio mobiliojo telefono laikiklis apsaugo mobilųjį telefoną iš vidaus.

360 laipsnių žiūrėjimo kampas: 360 laisvas sukimasis, tvirtas ir patikimas metalinis sukimosi mechanizmas (puikus galios našumas po 5000 sukimosi bandymų). Sureguliuokite kampą pagal savo pageidavimus, kad maksimaliai lanksčiai valdytumėte telefoną ir vairuojant būtų galima sekti ridą, orą ar žemėlapius. Vairuodami galite lengvai siųsti ir gauti el. laiškus, telefono skambučius ir asmenukes.

Tiakia mobiliojo telefono laikiklis tinka beveik visiems Android modeliams/iPhone modeliams/GPS įrenginiams nuo 4,5 iki 7,0 colių (Pastaba: pločio diapazonas yra nuo 65 iki 92 mm, telefono storis turėtų būti mažesnis nei 14 mm). Tinka dviračiams, kurių vairo skersmuo 22-33 mm / kalnų dviračiams / lenktyniniams / plento dviračiams / nuokalnėms motociklams / elektrinėms transporto priemonėms. Modelio numeris: Huawei/Samsung/Xiaomi/OnePlus/Motor.

10 metų meilės ir atsidavimo suteikė mums daugiau vertingos patirties dviračių pramonėje. Nuolatinis optimizavimas ir aktyvios inovacijos yra mūsų tikslai. Esame įsipareigoję klientams teikti kokybiškus produktus ir įspūdingas paslaugas. Jei turite klausimų, nesijaudinkite, nes mes visada pasiruošę suteikti jums profesionalią pagalbą.

Kliento grąžinta prekė. Viskas veikia, pilna komplektacija. Turi vartojimo žymių.

Kontaktai

Vardas
LEsmartas
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Varėna
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai