Termostatinis vandens maisytuvas GROHE Precision trend PIGIAU

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Termostatinis vandens maisytuvas GROHE Precision trend PIGIAU

115,85 €
ID: 2238979
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 278

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Šilainiai

Skelbimo aprašas

"Grohe Precision trend" naujas dušo maišytuvas .
Nekaistantis paviršius. Reaguoja į vandens spaudimo keitimą per 0,3 sek., todėl visada palaikoma pastovi vandens temperatūra. Apsauga nuo vaikų (iki 38 0C). Naudojama naujausios gamybos technologija. Išskirtinio dizaino. Nepriekaištingos kokybės!
Kaina tik 400lt!

Maišytuvas dušui Precisio joy. „GROHE StarLight®“ – vienintelė savo klasėje žvilganti chromuota danga. GROHE TurboStat® – greičiausiai ir tiksliausiai veikiantis dušo termostatas visoje šiandien gaminamų termostatų rinkoje. Lengvai sutaupykite vandenį ir energiją su GROHE EcoJoy ™ technologija. Vandens vartojimo sumažinimas reiškia, kad mažiau vandens turi būti įkaitinama jūsų puikiam dušui ar patogiai temperatūrai prausyklėje. Kermikinis ventilis. Temperatūros ribotuvas iki 38C. Patogios rankenėlės su ekonominiu mygtuku.

Kodėl verta pirkti termostatinius maišytuvus? Kodėl jie žymiai brangesni?

Dušo termostatai jau naudojami daugiau kaip 50 metų. Šio tipo maišytuvai jums reikalingi, jei besiprausiant nuolat reguliuojate karšto / šalto vandens rankenėlę, jei tenka ilgokai palaukti, kol pradeda bėgti šiltas vanduo; o galbūt (jei pavyzdžiui turite elektrinį vandens šildytuvą) netikėtai gali pradėti tekėti labai karštas vanduo ir yra tikimybė netgi nusideginti.

Termostatiniai maišytuvai ir reguliuojamieji maišytuvai sumaišo šaltą ir karštą vandenį ir kontroliuoja į dušo galvutę tekančio vandens srovę. Termostatiniai maišytuvai yra daug brangesni, tačiau tokia jų kaina ne iš piršto laužta – jie turi daug svarbių privalumų saugumo požiūriu.

Termostatas yra nepamainomas dušo įrangos komponentas, norint komfortiškai ir saugiai mėgautis maudynėmis po dušu. Jis leidžia nustatyti norimą vandens temperatūrą, kuri išlieka nepakitusi per visą prausimosi laiką.

Pasikeitus vandens temperatūrai arba spaudimui, pavyzdžiui, jei kas nors bute pasinaudojęs tualetu nuleidžia vandenį, termostatas akimirksniu sureguliuoja vandens tiekimą į dušą.

Geros kokybės termostatai turi apsaugos mechanizmą, kuris neleidžia pakilti vandens temperatūrai aukščiau kritinės 38 °C ribos. Daugelyje jų taip pat įmontuotas perjungimo vožtuvas, kuris leidžia nukreipti vandenį į du dušo įrenginius.

Skirtingų firmų termostatai skirtingau greičiu reaguoja į vandens pokyčius. Bet kokiu atveju reaguojama greičiau kaip per 1 s. GROHE skelbia, kad jų termostatų su GROHE TurboStat technologija reakcijos laikas - 0,3 sek.

Naudojant termostatinius maišytuvas yra taupomas vanduo (juk negaištame laiko reguliuodami vandenį), prausiamės saugiau. Saugumas ypač svarbus, jei tenka maudyti kūdikius.

Viską apibendrinus galima teigti, kad termostatiniai maišytuvai - tai vandenį ir laiką taupanti santechnika.

Siunčiame į visus Lietuvos miestus ! (Siuntimas nemokamas)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai