Teisinė pagalba Vokietijoje

Teisinė pagalba Vokietijoje

20 €
ID: 8076047
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2
Teisinė pagalba Vokietijoje

Skelbimo aprašas

+370 653 161 39
Teisinė pagalba Vokietijoje Jums bus garantuota vokiškai. Padėsiu dėl teisinės pagalbos Vokietijoje. Jei Jums reikalingas teisininkas Vokietijoje, kreipkitės. Teikiu teisinę pagalbą dėl Vokietijos net ir savaitgaliais, švenčių ir nedarbo dienomis. Suprantu, kad gyvenime gali būti neatidėliotinų situacijų, kuomet reikalingas profesionalus teisininkas Vokietijoje, į kurį būtina kreiptis tam tikrais atvejais nedelsiant. Turiu omenyje kontaktus su teisėsaugos institucijomis, tokiomis kaip policija ar prokuratūra. Jei svarstomas klausimas kreiptis į teismą, notarą ar advokatų kontorą Vokietijoje, kuomet reikia bylinėtis ar pateikti teisminį skundą, siekiant apginti savo teises vokiečių kalba, galiu padėti rasti tinkamą adresatą, notarų biurą ar bylinėjimosi profesionalą, jei Jums tikrai reikalingas advokatų rūmų narys.
Jei Jums reikalinga profesionali teisinė pagalba Vokietijoje kalbomis, kreipkitės. Turiu patirties darbo teisėje, taip pat santykiuose su Vokietijos mokesčių inspekcija, su Vokietijos policija, prokuratūromis bei teismais. Galiu greitai įsigilinti į Jūsų situaciją bei patarti dėl tolesnių veiksmų ar priemonių. Esu pasiekiamas ne tik darbo laiku, bet ir po jo, įskaitant savaitgalius ar švenčių dienas. Aš esu teisininkas, todėl Jums gali būti suteikta operatyvi teisinė pagalba Vokietijoje.
Bendrauju lietuvių ir vokiečių kalbomis, esu specialistas savo srityje ir sugebėsiu padėti, o kalbos atžvilgiu - tiksliai perteikti Jūsų tekstus ar žinutę. Tai taikytina tiek vertimams žodžiu, tiek ir raštu. Turiu omenyje pokalbius telefonu, gyvai, susitikimus ar telekonferencijas per Skype ar Zoom. Darau prielaidą, kad tik tiksliai ir kokybiškai dirbantis teisininkas ir jo teisinė pagalba Vokietijoje padės Jums įveikti pagrindinius barjerus.
Nesvarbu, ar Jums reikia verslo ar teisės dokumentų vertimo, Vokietijos institucijos rašto, Ligonių kasų laiško dėl sveikatos draudimo, Vokietijos mokesčių inspekcijos reikalavimo pateikti metinę pajamų mokesčių deklaraciją, asmeninės korespondencijos, ar svetainės vertimo bei lokalizacijos, aš kaip vertėjas teisininkas padėsiu Jums pasiekti Jūsų norimą tikslą bei rezultatus. Tam dėsiu visas reikalingas pastangas ir panaudosiu gebėjimus, kad būtų suteikta tinkama teisinė pagalba Vokietijoje.
Patikėkite man savo teisines problemas, teisinio vertimo užduotis ir leiskite man kaip teisininkui ir vertėjui vokiečių bei lietuvių kalbomis padėti Jums sėkmingai komunikuoti su Lietuvos ir Vokietijos, Austrijos ar Šveicarijos auditorija.

https://www.vokieciu-vertejas-vokieciu-vertimai-teise-vertimas.com/teisine-pagalba-vokietijoje/

Kontaktai

Vardas
Pagalba Vokietijoje
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai