Tarptautiniai laivavedžių kursai

Tarptautiniai laivavedžių kursai

Sutartinė
ID: 7900931
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 65
Tarptautiniai laivavedžių kursai

Skelbimo aprašas

UAB Mokymo centras „ADPILIS“ – vienintelė akredituota įmonė Vilniuje ruošianti laivų kapitonus, pramoginių laivų laivavedžius, laivų ir plūduriuojančių įrenginių upeivius. Taip pat pravedami laivų kapitonų, laivavedžių ir kitų specialistų kvalifikacijos kėlimo kursai. Laivo nuoma
TARPTAUTINIAI LAIVAVEDŽIŲ KURSAI
Kursai skirti asmenims nuo 18 metų amžiaus, kurie nori valdyti pramoginius laivus, vandens motociklus ar kitas motorines plaukiojimo priemones.
Išklausiusiems kursus ir sėkmingai išlaikiusiems egzaminus, išduodamas tarptautinis laivavedžio kvalifikacijos liudijimas, suteikiantis teisę valdyti pramoginius laivus vidaus ir jūrų vandenų plaukiojimo rajonuose.
Kursų trukmė – 4 savaitės.
Kursų kaina – 500 €.
NACIONALINIAI LAIVAVEDŽIŲ KURSAI
Kursai skirti asmenims nuo 18 metų amžiaus, kurie nori valdyti pramoginius laivus, vandens motociklus ar kitas motorines plaukiojimo priemones.
Išklausiusiems kursus ir sėkmingai išlaikiusiems egzaminus, išduodamas laivavedžio kvalifikacijos liudijimas, suteikiantis teisę valdyti pramoginius laivus Lietuvos Respublikos vidaus vandenų ir teritorinės jūros plaukiojimo rajonuose.
Kursų trukmė – nuo 2 savaičių.
Kursų kaina – 400 €.
KVALIFIKACIJOS TOBULINIMO KURSAI
Laivavedžių, kuriems suteikta teisė valdyti motorinius pramoginius laivus be variklio galios apribojimų Lietuvos Respublikos vidaus vandenyse, vidaus vandenų keliuose ir teritorinės jūros ribose ir kurie siekia įgyti teisę valdyti motorinius pramoginius laivus be variklio galios apribojimų vidaus ir jūrų vandenyse, kompetencijos tobulinimo programa.
Egzaminą galima laikyti – tik baigus mokymo kursus.
Amžius – nuo 18 metų.
Kursų trukmė: Teorija – 70 val. (2 sav.)
Kursų kaina – 200 €.
Viena iš lyderiaujančių vairavimo mokymo paslaugų teikėjų mokymo centras ADPILIS Vilniuje ruošia visų kategorijų vairuotojus – A1, A2, A, B, BE, C, CE ir D.
Taip pat vykdo pagal visas programas 95 kodo mokymus, auto, elektrokrautuvų vairuotojų ir hidromanipuliatorių operatorių mokymus.
Šiuolaikinės mokymo priemonės ir naujos programos, kompetentingi dėstytojai ir ilgametę darbo patirtį turintys vairavimo instruktoriai.
Kursai vyksta Vilniuje, adresu Verkių g. 52, Taikos g. 104
Norintys gauti papildomos informacijos, arba užsiregistruoti į kursus galite skambinti telefonu:
8 601 01016, 8 676 18187 bei el. p. [email protected], [email protected]
Daugiau informacijos www.adpilis.lt

Kontaktai

Vardas
Adpilis
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai