Tapk TianDe kosmetikos konsultantu!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Tapk TianDe kosmetikos konsultantu!

Sutartinė
ID: 5476462
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 184

Skelbimo aprašas

Naujoje, tik pradedančioje užkariauti Lietuvos rinką, kosmetikos kompanijoje TianDe siūlome galimybę pradėti savo verslą. Tai puiki galimybė būti vienam iš pirmųjų.

Užsiregistravus TianDe programoje galėsite kaip konsultantė (arba tiesiog kaip pirkėja):
*gauti fiksuotą (nuo) 35% nuolaidą visai kosmetikai!
*gauti akcijas bei dovanas!
*taip pat turėsite naują galimybę užsidirbti
*bus suteikiamos tarptautinės TianDe karjeros galimybes
*galėsite naudotis laisvu veiklos grafiku
* gauti sponsoriaus (asmens, atvedusio Jus į šią kompaniją), taip pat aukštesnių pakopų sponsorių, paramą bei pagalbą.


TianDe kosmetika yra aukštos kokybės, profesionali ir kūną puoselėjanti produkcija. Asortimente yra daugiau nei 700 sveikų ir gydomąjį poveikį turinčių priemonių. Šią produkciją galite įsigyti tik pas mus, jų nerasite masiniuose prekybos centruose. TianDe grožio priemonės plačiai naudojamos grožio salonuose, SPA procedūroms atlikti, ją naudoja ir profesionalūs kosmetologai tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Kompanija įkurta gamtos ir žmogaus harmonijos pagrindu, grindžiama senovės Rytų filosofija, todėl kiekvieną produktą užpildo energija ir grožiu. Tai šimtmečius kauptos patirties ir novatoriškų mokslinių pasiekimų sintezė.
Nenuostabu, kad kiekvieno TianDe produkto pagrindą sudaro žmogaus organizmui ypač naudingi natūralūs komponentai (ženšenis, imbieras, lotosas, rusvieji dumbliai ir t.t.), unikalūs gyvulinės kilmės komponentai (avių placenta, gyvačių taukai, ryklio kremzlė, kolagenas ir t.t.), eteriniai aliejai (ylang- ylang, jazminų, rozmarinų, migdolų ir t.t.), mineralai (perlai, auksas, sidabras, silicis ir t.t.).
Visa TianDe produkcija atitinka tarptautinius kokybės standartus (ISO 9001-2000). Produktų sudėtyse veikliosios medžiagos sudaro 15-20%. Todėl TianDe kosmetika priskiriama profesionaliai kosmeceutinei produkcijai.

Įvairiuose Lietuvos miestuose vyksta produktų pristatymai, siūlome išbandyti nemokamą rankų SPA procedūrą!
Katalogą bei produkcijos kainyną atsiųsime į bet kurį Lietuvos miestą!

Jeigu jūs taupote pinigėlius ir norėtumėte pirkti produktus mažesne - didmenine kaina arba užsidirbti ir pradėti savo verslą, susisiekite su mumis telefonu 8 609 83806, elektroniniu paštu [email protected] arba skype: tiandekosmetikalt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai