Tampykliu rinkinys Praplėtimai 3 vnt BODY sculpture

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Tampykliu rinkinys Praplėtimai 3 vnt BODY sculpture

8,69 €
ID: 5064089
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 441

Skelbimo aprašas

Rinkinys iš didinančiomis susideda iš trijų skirtingų tipų vamzdžių didinančiomis medžiagomis, ir atsparumas lygis yra naudojamas mokymo ir reabilitacijos Expander lengvai pridedamas prie sienos barų, horizontalios juostos, lovos, ir tt, korpusų. praplėtimai yra pagamintas iš natūralios gumos ir su aukštą atsparumą plyšimo įtampą. Expander rankenos yra padengtos su neopreno , todėl juos minkšta ir suteikia tvirtą fiksaciją rankoje.
Rinkinys iš didinančiomis susideda iš trijų vamzdžių didinančiomis įvairių tipų ir lygių atsparumo ir raumenų - rankų, kojų, pečių diržą, paspauskite atgal. Su guma Tourniquet praplėtimai gali atlikti tempimo pratimus treniruoti raumenis, kaip elektros simuliatoriams. Pratimai su gumine Tourniquet didinančiomis galite padaryti kaip nepriklausoma linijos ir tarnauja kaip geras papildymas nesimankština. Pagal tuos pačius pratimus su gumine Tourniquet didinančiomis tinka vyrams ir moterims beveik bet kokio amžiaus ir kūno sudėjimą.
Gumine juostele, ilgis kiekvieno pratimo prisitaiko (pavyzdžiui, sukimo galų riešų, galite sutrumpinti juosta).

• - Nuolatinis: kelti rankas su gumos tvarstį iki ir skleisti juos ant pečių pločio atskirai. Tempimo tvarstį, lėtai nuleidžia rankas tiesiai. Kai jis pasiekė pečių lygio, pauzę ir lėtai grįžti į u. n
• - Stendas su kojų gumine juosta viduryje, apvyniokite ant riešo juostele galus. Rankos buvo sumažintos. Pakelkite rankas vertus, įveikti pasipriešinimo diržą kvėpavimas. Eiti į ir iš. n - iškvėpkite.
• Sėdėkite ant kėdės, dešinės kojos žingsnis juostos viduryje, ir galai į dešinę ranką. Pakelkite ranką aukštyn - įkvėpkite, grįžti į. n - iškvėpkite. Įsitikinkite, kad kojos neturi nukristi grindis. Pakartokite, juosta pritvirtinti prie kairės kojos.
• - Atsisėskite ant grindų, kojos turi būti tiesios. Gumos juosta užtikrinti pėdų ir juostos galai jo ištiestomis rankomis. Užveržkite ranką ant pilvo, ir grįžti. n
• - Atsigulkite ant kairiojo šono. Įdėkite gumine juosta per pusę ir Tuck kilpa susidaro pėdos, dešinė koja sulenkta kelio. Dešinysis, alkūnės sulenktos, palaikykite Išplėtimo galus. Kairioji pėda yra ant grindų ir galvos - ant kairės rankos ilgio. Iškvėpti, ištieskite dešinę koją, tada atimti nugarą kiek įmanoma. Iškvepiant, ir grįžti. n
• - Sėdėti ant kėdės, gumine juosta iš paskos, nustatantis vieną pusę kaire ranka, juosmens, ir sulenktos dešinę ranką - galvos lygio. Iškvėpti, ištieskite dešinę ranką, išlaikyti savo alkūnė stacionarus. Tada eikite atgal ir išeina. Pakartoti, skyriaus keičiant rankas vietą.
Atlikti pratimus su gumine Tourniquet didinančiomis medžiagomis, tada įsitikinkite, laikyti rankas atgal į pradinę padėtį lėtai, su atsparumo ir ne dėl staigaus raumenų atsipalaidavimo. Ir susijusius su didinančiomis ar gumos Tourniquet, nepamirškite apie apkrovos palaipsniui didinti principu.
Nuotraukoje: guminis amortizatorius naudojami sporto salėse arba namuose atlikti fizinius pratimus, taip pat fizinės būklės atstatymui ir atkūrimui po traumos Aštuoni Expander kanalėlių Expander susieta figūra aštuonių. Išplėtimo Pagrindiniai privalumai yra kompaktiško dydžio, lengvas ir nebrangiai. Jis gali būti naudojamas namie ar sporto salėje, imtis kelionę.
Šis Expander Expander 8 "yra kompaktiškas, lengvas ir nebrangus produktas, kuris leidžia jums atlikti daug pratimų konkrečių raumenų grupių.
Praplėtimai yra alternatyva su svarmenimis.
Praplėtimai gali būti naudojamas namie: daro fizinės terapijos raumenų mokymo, reabilitacijos po traumų ir operacijų atramos-judėjimo sistemos.
Praplėtimai plėtoti jėgas rankų, pečių, nugaros. Pratimai su didinančiomis padėti sudeginti riebalines ląsteles.
Medžiaga: lateksas, poliesteris, PU, PVC,
Expander kojų - būtina, kojų raumenys, krūtinės raumenys. Expander kojų - taip pat yra naudinga tiek vyrams, tiek moterims. Be to, galite treniruoti kojas, kojų plėstuvas turi didelį poveikį krūtinės treniruotės. Šie pratimai yra labiau tinka moterims.
Expander pečių - vystosi krūtinės raumenys, dilbio.
Būkite Tube su rankenomis
Expander (Lit EXPANDO - ruožų, tempimas) - kiautas, kuris naudojamas kaip sporto treneris plėtoti tam tikrų raumenų grupių jėgą, atliekant tam tikrus judesius pratybos). Pagrindinė dalis, kuri lemia jo charakteristikas, Expander, yra elastingas elementas arba grupė, kuri teikia su kovos su judėjimo apkrovą. Elastinės elementai gali būti pavasaris, pagamintas iš gumos arba kitų elastinių medžiagų.
Pagrindiniai tipai, didinančiomis:
• Expander suspaudimo, pavyzdžiui, riešo (dilbio raumenų vystymuisi);
• Expander ruožas, kelių kraštų su rankenomis spyruoklių labiausiai paplitęs modelis, naudojamas mokyti daug raumenų grupes, bet daugiausia peties juostą. Taip pat Expander, pridedamas prie kurių sienelių barų, horizontalių barų ir panašių sviediniai. Jis susideda iš dviejų guminius raiščius su rankenomis prie kilpos galuose naudojami mokymui, įvairių sporto varžybų, pavyzdžiui, slidės, plaukiojimas ir tt.) - Vikipedija, santraukos enciklopedija
• Lateksas vamzdžių plėstuvas - Expander plėtra, universaliausias modelis, kuris naudojamas mokymo ir reabilitacijos po traumų daugelio raumenų grupių, bet dauguma Pečių juostos. Expander yra lengvai pritvirtinama prie sienos barų, horizontalios juostos, lovos, ir tt, korpusų.
Pratimai su Expander
Expander yra gerai išvystyta raumenų jėga, ypač rankos, peties juostą, kamieno. Pratimai su didinančiomis medžiagomis gali padaryti kaip nepriklausoma linijos ir tarnauja kaip geras papildymas nesimankština.
Vejasi su didinančiomis medžiagomis, nepamirškite apie apkrovos palaipsniui didinti principu. Po rekomenduojama pratimų kartojimų skaičius bus atliekamos lengvai, galite padidinti metodų, ir tada Spyruoklių skaičius.
Atlikti pratimus, būkite atsargūs, išlaikyti rankas atgal į pradinę padėtį lėtai, su atsparumo ir ne dėl staigaus raumenų relaksacijos. Pakartokite kiekvieną pratimą 6-10 kartų.

Siunčiam po visa Lietuva registruotu paštu.www.junika.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai