Tailandietiškas masažo aliejus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Tailandietiškas masažo aliejus

Sutartinė
ID: 5481325
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 63

Skelbimo aprašas

Masažinis aliejus naudojamas kūno priežiūrai bei masažams, pasižymi terapiniu poveikiu sergant tokiomis ligomis kaip egzema, psoriazė, sausa, raudona ir skausminga oda. Aliejus gali būt naudojamas tiesiai ant odos ir veido arba vonioje, kaip natūralus vonios aliejus. Po tokios vonios jūsų oda bus minkšta ir sveika. Naudojant „Sawasdee“ aliejų oda įsisavina visas naudingąsias jame esančias medžiagas. Naudokite jį po deginimosi saulėje ar po pasiplaukiojimo baseine, ar buvimo burbulinėje vonioje.
Naudojimas masažui:
Masažo menas kilęs iš Tailando, daugelis tajų masažo mokyklų per daugelį metų mokymo pavertė masažą menu. To mes Jūsų neišmokysime, bet mes Jums pristatome, tajų masažo svarbiausią dalį - „Sawasdee" aliejų. Per tūkstančius metų šis aliejus yra naudojamas vienuolių ir masažo mokytojų, ir kiekvieno, kuris išmoko tajų masažo meno. Aliejus yra labai lengvai absorbuojamas per odą, ją atgaivina ir yra visiškai nelipnus. Kvapas leidžia jums atsipalaiduoti ir jaustis patogiai, o po masažo oda tampa kaip kūdikių.
Aliejaus pagrindas yra alavijas sumaišytas su tam tikrais specialiais ingredientais, kurie yra naudojami tūkstančius metų, pavyzdžiui su migdolų, jazminų, lotoso gėlėmis. Visi labai natūralus ir jokių cheminių medžiagų. Pabandykite „Sawasdee“ aliejų ir įsitikinkite nuostabiu poveikiu jūsų odai.
60ml

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai