šviesus, labai tvarkingas 4 kamb butas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

šviesus, labai tvarkingas 4 kamb butas

43 443 €
ID: 5625945
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 35

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Statybos metai
1983
Aukštų skaičius
9
Aukštas
6
Plotas (kv.m.)
83
Kambarių skaičius
4
Statybos tipas
Blokinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PUIKAUS IŠPLANAVIMO, šiltas ir šviesus 4 kambarių butas. Bendras plotas 83 kv.m; kambariai nepereinami 17; 13; 13 ir 12 kv.m; didelis koridorius 11 kv.m; labai erdvi ir patogi virtuvė 10 kv.m; WC ir vonia atskirai. Yra 2 balkonai į skirtingas puses, įstiklinti plastikiniais langais. Butui priklauso rūsys 4 kv.m, yra tamsus kambariukas.

Kambariai ir virtuvė neseniai SUREMONTUOTI, sudėti plastikiniai langai, išlygintos sienos ir ištapetuotos gerais plaunamais ir dažomais tapetais, sudėtos laminuotos grindys. Po grindimis paliktas ąžuolinis parketas, kurį tereikia atsinaujinti. Buto durys šarvuotos, kambarių ąžuolinės. Virtuvėje plytelės, įmontuojama buitinė technika. Visame bute pakeisti nauji radiatoriai, vonioje naujas gyvatukas. Pagal pageidavimą paliekama dauguma baldų.

Langai į skirtingas puses (rytai ir vakarai), todėl bute visada šviesu ir saulėta. Renovuotas namo stogas, SUREMONTUOTA LAIPTINĖ, sutvarkytas apšvietimas, įstatytos naujos metalinės durys, rakinamos moderne, magnetine, kodine spyna/telefonspyne. Šiemet bus sutvarkytas šilumos mazgas.


Visai šalia namo parduotuvė „Iki“, kiek toliau „Rimi“, netoli autobusų stotelės, iki Centro vos 3 km, aplink vaikų darželiai, mokyklos, šeimos klinika. Gatvė netriukšminga, labai ramu tiek namie, tiek ir kieme.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai