Sviestmedžio (taukmedžio) aliejus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sviestmedžio (taukmedžio) aliejus

Sutartinė
ID: 5481393
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 42

Skelbimo aprašas

Šis aukščiausios kokybės sviestmedžio (taukmedžio) aliejus iš Ganos gaunamas rankomis atrenkant, rūšiuojant ir kruopščiai apdorojant sviestmedžio riešutus.
Sviestmedžio aliejus pasižymi begale gydomųjų savybių, todėl yra nepamainoma odos priežiūros priemonė. Drėkinantis sviestmedžio aliejaus poveikis naudingas visiems odos tipams, ypač sausai odai. Nuo senų senovės Afrikoje vertinamas dėl regeneruojančių savybių. Sviestmedis naudojamas suminkštinti ir drėkinti išsausėjusią, sudiržusią, nudegusią, sudirgintą ar kitaip pažeistą kūno odą. Puikiai tinka naudoti vietoje rankų ar kojų kremo, taip pat kaip drėkinantis lūpų balzamas.
Sviestmedžio aliejus naudojamas raukšlių ir strijų prevencijai, bėrimų, dermatitų, egzemų gydymui, kaip plaukų aliejus, atstatantis pažeistus išsausėjusius plaukus ir maitinantis galvos odą, kūdikių odelei drėkinti. Savo tėvynėje, Afrikoje, garsėja priešuždegiminėmis savybėmis, juo gydomi sausgyslių patempimai, reumatiniai skausmai. Natūralus sviestmedžio aliejus turi net iki SPF6 UV apsaugą.
Šalto spaudimo būdu išgaunamas sviestmedžio aliejus neturi sąlyčio su vandeniu ar ugnimi, dėl to išlieka visos naudingosios savybės. To rezultatas – unikalus gamtos produktas. Dėl savo kietesnės konsistencijos (palyginti su tradiciniu būdu išgaunamu sviestmedžio aliejumi) labiausiai tinka gausiai maišyti su kitais aliejais ir naudoti gaminant biokosmetiką. Tačiau puikiausiai galite naudoti net gryną. Jei mėgstate minkštesnį sviestmedžio aliejų ir naudojate jį gryną, laikykite aliejų šiltai, kad jis lengvai patirptų ir lengviau teptųsi.
Kilmės šalis: Gana

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai