Sviestmedžio aliejaus valomasis pienelis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sviestmedžio aliejaus valomasis pienelis

Sutartinė
ID: 5624222
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16

Skelbimo aprašas

Švelnų valomąjį pienelį rekomenduojama naudoti labai jautriai odai, linkusiai į sudirgimus. Su spagirine sviestmedžio aliejaus esencija. Sertifikuotas demeter. Opalinio stiklo buteliuke.
Sviestmedžio aliejaus linijos produktuose nėra eterinių aliejų, alkoholio, augalų ekstraktų, bičių produktų ir kitų medžiagų, kurios galėtų erzinti į alergijas linkusią odą. Valomasis pienelis yra be putojimą sukeliančių medžiagų. Galima naudoti kaip kūno losjoną.
Sudėtis (INCI): Aqua (Water), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil°, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Lecithin*, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Rosa Damascena (Rose) Flower Water°, Spagyrische Essenz von Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Gold, Silver, Sulvur.
° - Demeter
* - sertifikuotas ekologiškas
Naudojimas: ryte nuprauskite odą valomuoju pieneliu ir vandeniu arba nuvalykite valomuoju pieneliu su vata. Tada patepkite drėgną odą kremu, losjonu ar jų mišiniu.
Nei viename iš „Martina Gebhardt“ kosmetikos produktų nėra konservantų, tenzidų, sintetinių bei natūralioms tapačių žaliavų, parafinų, vaškų ir dirbtinių kvapiklių.
Produktai nebandyti su gyvūnais.
Vokietijoje pagamintas ir sertifikuotas biodinaminis (demeter) produktas.

http://www.biofarma.lt/veido-priezira/1086-sviestmedzio-aliejaus-valomasis-pienelis.html

www.Biofarma.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai