Švenčių muzikantai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Švenčių muzikantai

Sutartinė
ID: 5604376
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 104

Skelbimo aprašas

Šventinės akimirkos, kurias atsiminsite ilgai - mūsų tikslas. Paversime Jūsų šventę jaukia pasaka, kurioje visi plačiai šypsosis, dainuos, šoks, jausis laimingi ir atsipalaidavę. Organizuojame nepamirštamas šventės: vestuves, jubiliejus, įmonių/verslo pobūvius, krikštynas ir kitas šventes lietuvių ar rusų kalbomis. Grojame sintezatoriumi, akordeonu, gitara. Naudojame profesionalią garso aparatūrą, šviesos efektus. Dainuojame lietuvių, rusų, anglų, ispanų bei kitomis kalbomis. Organizuojame linksmus žaidimus, konkursus. Sukuriame individualią programą pagal Jūsų norus.

Trumpai apie duetą.
Violeta ir Maksim – šeimyninis, profesionalių atlikėjų duetas, turintis ilgametę muzikinę patirtį. Jie turi po tris aukštuosius muzikinius išsilavinimus. Geriausiai juos atpažinti galima iš LRT „Duokim garo“ laidų, nes Violeta ir Maksim yra Visagino liaudiškos muzikos kapelos „Linksmuolė“ nariai. Violeta – kapelos vokalistė, o Maksim - kontrabosistas. 2013 m. kapela LRT „Duokim garo“ laidos finale tapo antros vietos nugalėtoja. Aukštaitijos regiono seniausio ir populiariausio Lietuvoje liaudiškos muzikos festivalio „Grok, Jurgeli“ varžytuvėse
kapela iškovojo pirmąją vietą. Molėtų kultūros centre vykusioje respublikinėje kaimo kapelų šventėje – varžytuvėse „Tai bent suvažiava, tai bent sugužėja“ kapelai „Linksmuolė“ atiteko „Publikos favoritų“ nominacija. 22 - oje Lietuvos kaimo kapelų ir liaudies muzikantų šventėje „Linksmoji armonika“, kuri vyko Utenoje, kapela buvo pripažinta geriausia ir pelnė pirmąją vietą. Kapela skina laurus ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.
Maksim – pop – country grupės „Tu-Tu BanD“ įkūrėjas, o šios grupės vokalistė Violeta. Jų atliekama muzika artima tiek jauniems, tiek vyresnio amžiaus žmonėms. Jie patys rašo dainų tekstus ir kuria muziką. Jų dainos skamba Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Rusijos radijo stotyse ir televizijos laidose. Grupė nuolatiniai festivalio „Visagino country“ dalyviai.
Šeimyninio dueto repertuare šiuolaikinės (rokenrolo, tvisto, roko, pop, bei kt.), senoji estrada, bei liaudiškos dainos. Jie groja sintezatoriumi, akordeonu, gitara, kanklėmis. Atlieka dainas lietuvių, rusų, anglų, ispanų bei kitomis kalbomis. Gali vesti bet kokią šventę, bei renginį.
Kiekvienas susitikimas su Jais bus nepamirštama šventė Jums!

Mūsų vaizdo įrašai:
http://www.youtube.com/watch?v=Zyda5Ff0TkU

Mūsų puslapis:
http://muzikasventems.lt/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai