SV3C WiFi lauko apsaugos kamera su saulės kolektoriumi

SV3C WiFi lauko apsaugos kamera su saulės kolektoriumi

65 €
ID: 8064508
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5
SV3C WiFi lauko apsaugos kamera su saulės kolektoriumi
Daugiau nuotraukų (7)

Skelbimo aprašas

Ekspozicinė prekė! Patikrinta, veikia puikiai.
SV3C 1080P panoraminė wifi stebėjimo kamera su išmaniuoju PIR judesio aptikimu, dvipusiu garsu, prožektorių spalvotu naktiniu matymu ir atspariu vandeniui. Saulės energija varomas fotoaparato rinkinys, skirtas naudoti lauke ir viduje, veikia 24 valandas per parą ir 365 dienas, su nenutrūkstamąja saulės energijos sistema, idealiai tinka namų monitoriui, patikrinkite savo namų saugumą bet kada ir bet kur naudodami programą mobiliesiems.
Dvi 2,4 GHz WiFi antenos: dviguba WiFi antena užtikrina stabilesnį ryšį ir geresnę aprėptį. 360° visapusiška apsauga: perkelkite fotoaparatą iš vienos pusės į kitą / aukštyn ir žemyn, laisvai keiskite padėtį, kur norite ją rodyti per išmanųjį telefoną / planšetinį kompiuterį. Sklandesnis dvipusis garsas: tiesiogiai bendraukite su šeima ar draugais, apsaugokite savo šeimą ir turtą nuo žalos, o sauga lauke yra tiesiai jūsų rankose. Patobulintas infraraudonųjų spindulių naktinis matymas: yra standartinis IR juodai baltos nakties vaizdo režimas, kuris automatiškai įsijungia, kai apšvietimas tampa silpnas. Įsijungus priekiniams žibintams stebėjimo kamera rodo spalvingą naktinį vaizdą. SD kortelės atmintis: įdėkite SD kortelę į fotoaparatą ir išsaugokite vaizdo įrašus, atsižvelgdami į veiklą. Kai kortelės atmintis pilna, seniausi įrašai perrašomi. Programėlės nuotolinė prieiga: Programėlė „Vicohome“ yra pakankamai paprasta naudoti, funkcijos yra intuityvios, galima lengvai nustatyti pranešimus, judesio aptikimą ir kt.
Lengva nustatyti fotoaparatą:
Atsisiųskite Vicohome programą iš „App Store“ arba „Google Play“. Nustatykite arba patvirtinkite „Wi-Fi“ į 2,4 GHz. (Nepalaiko 5 GHz). Įjunkite kamerą, programėlėje spustelėkite „Pridėti kamerą dabar“ ir įveskite „WiFi“ pavadinimą bei slaptažodį. Spustelėkite „Kitas veiksmas“, kad sugeneruotumėte QR kodą, kad susietumėte fotoaparatą, dukart spustelėkite maitinimo jungiklį, kad nuskaitytumėte QR kodą ir užbaigtumėte sąranką.
Šilti patarimai:
Įrašykite tik judesio įvykius ir nepalaikykite visą parą.
Palaiko SD kortelę ir saugyklą debesyje, nepalaiko RTSP / ONVIF / NVR / FTP
Palaikykite tik telefono programą „vicohome“, skirtą nuotoliniam žiūrėjimui, o ne asmeninį kompiuterį.
Micro SD kortelė neįtraukta
Prieš surinkimą turi būti visiškai įkrautas.
Veikia tik su 2,4 GHz WiFi, bet ne su 5 GHz.
Automatinis sekimas nepalaikomas.

Kontaktai

Vardas
LEsmartas
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Varėna
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai