Super premium šunų maistas H.Q. Adult 12 kg

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Super premium šunų maistas H.Q. Adult 12 kg

32 €
ID: 5639442
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 171

Skelbimo aprašas

Tiesiogiai iš atstovo - H.Q. Adult Chicken and Rice (vištiena ir ryžiai) 12kg - tik 32 Eur (110,49 Lt).
Skirtas vidutinio dydžio ir dideliems šunims.

NEMOKAMAS PRISTATYMAS VILNIUJE IR Į OMNIVA PAŠTOMATUS VISOJE LIETUVOJE.

H.Q. - tai Ispanijos naminių gyvūnų maisto gamintojų produktas,
eksportuojamas į 20 pasaulio šalių. H.Q. gaminamas nuo 2003 metų iš išskirtinai tik aukščiausios kokybės kruopščiai atrinktų ingredientų.
H.Q. yra aukščiausio lygio super premium klasės maistas, galintis drąsiai konkuruoti kokybe su plačiai žinomais pasauliniais prekiniais ženklais.
Pastoviai tobulinama formulė leidžia užtikrinti puikų šio maisto pasisavinimą, geriausius rezultatus ir teigiamus veterinarų bei šunų augintojų atsiliepimus. Visapusiškai subalansuota H.Q. sudėtis užtikrina visus augintinio mitybos poreikius.

Anti-alergiškas - dėl kruopščiai parinktų, mažai alergiškų sudedamųjų dalių, produktas yra tinkamas gyvūnams, turintiems jautrų žarnyną.

Geresnis smegenų vystymąsis - maisto formulės sudėtyje esančios DHA (Omega-3 riebiosios rūgštys) pagerina šunų smegenų vystymąsi ir mokymosi sugebėjimus.

Kalcis Plius - idealus kalcio ir fosforo balansas užtikrina tinkamą kaulų ir dantų formavimąsi bei vystymąsi.

Kalorijų kontrolė - maisto sudėtyje esantį didelį baltymų kiekį (27 %) derinant su mažu riebalų kiekiu (11 %), pasiekiamas ir išlaikomas idealus svoris bei raumenų masė.

Dantų priežiūra - organiniai mineralai ir pirofosfatai padeda išlaikyti stiprius ir sveikus dantis, užkerta kelią dantų apnašų susidarymui.

Vystymosi priežiūra - maisto sudėtyje yra energijos suteikiančių medžiagų, kurios skatina tinkamą fizinį vystymąsi.

Kailio ir odos priežiūra - subalansuotas Omega 3 ir Omega 6 riebiųjų rūgščių derinys suteikia kailiui žvilgesio ir išlaiko sveiką odą.

Virškinimo gerinimas - šviežia vištiena ir ryžiai yra puikus baltymų ir lengvai virškinamų angliavandenių šaltinis, užtikrina maistinių medžiagų įsisavinimą.

Imuniteto stiprinimas - organinių mineralų kompleksas padeda stiprinti imuninę sistemą.

Sąnarių priežiūra - maiste esantis gliukozaminas ir chondroitino sulfatai padeda išlaikyti sveikus sąnarius ir elastingus kremzlių audinius.

Ilgaamžiškumas - maisto sudėtyje esantys bioflavonoidai ir polifenoliai bei natūralūs antioksidantai stabdo ląstelių senėjimą, didina ilgaamžiškumą bei skatina kokybiškesnį ir aktyvesnį gyvenimą.

Stipri širdis - maisto sudėtyje esantis taurinas ir kreatinas stimuliuoja širdies veiklą, didina jos raumens tonusą.
Aukšta kokybė kiekvienam!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai