Šuniukai-vartinukai ieško namų

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šuniukai-vartinukai ieško namų

Sutartinė
ID: 5967987
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 113

Skelbimo aprašas

Paskutiniu metu mus pamilo skaičius 7:Dika turi 7 mažylius, Liza turėjo 7, o dabar sulaukėm dovanų dar 7 šuniukų. Pykti jau nebemokame, turbūt atbukome nuo rūpesčių. Kai žiūri į tuos nuostabius mažylius visas pyktis išgaruoja, tik džiaugiesi, kad nepaliko jų kur laukuose nuo šalčio ir bado žūti.
Džiaugsmo ar rūpesčių daugiau? Kad galėtum ir toliau džiaugtis, reikia mažyliams surasti vietą, o tai nelengva, kai prieglaudoje jau beveik 40 šuniukų, reikia maisto, kuris nėra pigus, reikia pastebėti ar nesunegalavo kuris, ar visi pavalgo, valyti jų padarytas balutes ir krūveles, o jeigu dar suserga... Sergame kartu su jais. Rodos, kasdien kuris nors gyvūnėlis sunegaluoja, nes atvyksta silpni, išsekę, neskiepyti. Galėtum jau priprasti, bet ne - skauda taip, lyg jis būtų vienintelis ir brangiauisas tavo augintinis. Atbukome žmonių neatsakingiems poelgiams, bet neatbukome gyvūnų skausmui.
Tiesa, nepasakėm iš kur tos dovanos pasmus - 7 nauji rūpestėliai. Nieko įdomaus: privažiavo prie vartų juodas "pasatas", pastatė kartoninę dėžę, šalia maišą maisto ir nurūko atgal. Kol darbuotojas iki vartų atėjo, jų jau nė kvapo nebuvo, tik "gyva" dėžė iš kurios žvelgė 14 mažų akučių. Jiems -apie 1 mėn. augs dideli.
Jau nebeskaičiuojame, kiek mažylių turime, bet kažin ar dar pas ką yra daugiau...
Maldaujame padėti išmaitinti juos.

VšĮ „Būk mano draugas“
Įmonės kodas: 302639996
Sąskaitos nr.: LT977300010127500736
Bankas: "Swedbank" AB

SWIFT/BIC kodas: HABALT22
Banko kodas: 73000

PayPal adresas: [email protected]

Adresas: Kaukėnų g. 9, Glaudėnų km., Sendvario sen., Klaipėdos raj.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai