SUKURK papuošalus sau IŠ KAROLIUKŲ, BISERIO- užsiėmimai vaikams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

SUKURK papuošalus sau IŠ KAROLIUKŲ, BISERIO- užsiėmimai vaikams

Sutartinė
ID: 6239617
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 25

Skelbimo aprašas

Kiekvieną sekmadienį 12 val. KAROLIUKŲ VĖRIMO PAMOKOS

Karoliukų vėrimo ir papuošalų kūrimo užsėmimai vyksta Menų studijoje „Linksmos spalvos“ :

Adresu: Laisvės pr.123 (Pašilaičiuose), Vilniuje – sekmadieniais, nuo 12.00 val. ir nuo 14.00 val., kartais užsiėmimai vyksta ir šeštadieniais nuo 16.00, ar 16.30, pagal registraciją.



Tai dviejų, trijų, keturių savaičių kursas nuo š.m. rugsėjo 9 d.
Grupės registruojamos- el paštu: [email protected];

Su Jumis dirba dailininkė Darja, jos kurtų papuošalų galima pamatyti internetiniame puslapyje https://www.facebook.com/darites;

Iš karolių ir karoliukų galima suverti įspūdingų ir originalių papuošalų, neskiriant įrankiams ir priemonėms didelių pinigų. Papuošalai ir moterys – neatskiriama. O jei dar papuošalai sukurti pačių rankomis, su meile ir širdies šiluma – tai neįkainojama vertybė, nenuperkama už jokius pinigus. Kviečiame į mūsų studiją visus – vaikus ir suaugusius, mėgstančius originaliai pasipuošti, norinčius susipažinti su įrankiais ir reikmenimis, naudojamais kūrybos procese, išmokti įvairių karoliukų vėrimo būdų bei susikurti unikalių papuošalų .

Užsiėmimuose išmokstama daryti sages, gaminti apyrankes ir vėrinius, verti auskarus ir karolius iš kristalų, susipažįstame su sutažo pagrindais ir pačios pasigaminame sau sagę. Mergaitės išmoksta iš karoliukų verti boružėles, drugelius, laumžirgius, apyrankes, auskariukus ir kita…

Pamokoje suteikiamos visos darbui reikalingos medžiagos bei priemonės. Jums tereikia „atsinešti“ truputį kantrybės, lašelį kruopštumo ir spalvingos kūrybinės nuotaikos.

Kuriami papuošalai ir iš veltinio, odos, keramikos, bei kitų medžiagų – formuojamos atskiros 2-3 savaičių mokymo grupės, pagal pageidavimą.

Kviečiame registruotis.
Kontaktai:
[email protected], 8 687 84853, 8 614 52659- Žimantė
www.linksmosspalvos.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai