Sukibimą gerinanti priemonė nagams Nail Fix

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sukibimą gerinanti priemonė nagams Nail Fix

5,95 €
ID: 8071481
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5

Skelbimo aprašas

MOLLY NAIL FIX sukibimą gerinanti priemonė, 10ml

Tai universali, profesionali priemonė, suteikianti papildomą sukibimą ir išlaikymą naudojant gelį, akrilą, polygelį bei įvairius įtrinamus pigmentus ir efektus. Naudokite priemonę korekcijos metu ant tos nago dalies, kurioje buvo atšokimai ar oro tarpai. Taip pat priemonę galima naudoti ant nago nuaugimo vietos, kad dirbtinė medžiaga efektyviai sukibtų su natūraliu nagu. Ši priemonė taip pat gali būti naudojama nagų dizainams atlikti, pvz. atspauskite spalvotą foliją, padenkite NAIL FIX priemone bei užtepkite viršutinį sluoksnį. Arba naudokite ją su įtrinamu efektu - padenkite nagus norima spalva, tepkite NAIL FIX priemonę, viršutinį sluoksnį, džiovinkite, o tada įtrinkite efektą bei vėl padenkite nagus viršutiniu sluoksniu. Priemonę galima naudoti ir po efekto įtrinimo ant nago galiuko geresniam efekto išlaikymui. Taigi ši priemonė veikia kaip klijai ir padeda manikiūrui bei dizainams išlikti idealiais iki kitos korekcijos. Priemonė išdžiūsta ore per 30s.

universali priemonė
veikia kaip klijai
padidina sukibimą tarp dirbtinės medžiagos ir natūralaus nago
tinka naudoti ant probleminių vietų - atšokimai, skilimai
korekcijos metu ant nago nuaugimo linijos
apsaugo nuo oro tarpų susidarymo
užtikrina dizainų išlaikymą ir patvarumą
pakanka nedidelio priemonės kiekio
lengva naudoti
išdžiūsta ore per 30 sekundžių

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai