Stipri priemonė nuo KANDIDOZĖS, PARAZITŲ ir KIRMĖLIŲ - Refungin ™ (90)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Stipri priemonė nuo KANDIDOZĖS, PARAZITŲ ir KIRMĖLIŲ - Refungin ™ (90)

32 €
ID: 5635954
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 153

Skelbimo aprašas

Refungin ™ (90):
● priemonė nuo kandidozės, parazitų ir kirmėlių;
● atstato normalią žarnyno mikroflorą;
● sąlygoja organizmo detoksikaciją.

Jaučiate chronišką nuovargį ir pastovų mieguistumą? Jaučiate, kad esate nesveiki, bet gydytojai negali nustatyti, kokia negalavimo priežastis? Gali būti, kad tai parazitinės invazijos simptomai ir, jeigu nesiimama ryžtingų priemonių, nematomi grobuonys nuodys dešimtmečius Jūsų gyvenimą.
Intensyviai dauginantis Candida albicans rūšies į mieles panašiems grybeliams, atsiranda kandidozė. Normaliomis sąlygomis šie mikroorganizmai yra žmogaus mikrofloros dalis bei gyvena ant odos ir gleivinių. Nesubalansuota dieta, per didelis cukraus, pieno ir mėsos produktų, alkoholio vartojimas, gydymas antibiotikais, stresas gali sukelti nekontroliuojamą grybelio dauginimąsi.
Į efektyvaus kompanijos Santegra ® produkto Refungin ™ sudėtį įeina augalinės kilmės ingredientai, veikiantys prieš kandidozę, parazitus, pasižymintys kirmėles varančiu poveikiu bei sąlygojantys įvairios kilmės toksinų šalinimą iš organizmo:
● penkialapio balamedžio (Tabebuia impetiginosa) žievės ekstraktas, veikia prieš kandidozės ir parazitinus, stiprina organizmo imuninę sistemą;
●valgomasis česnakas(Allium sativum L.) yra stipri antimikrobinė priemonė, efektyvi, kai parazitų kiekis didelis;
● juodojo graikiško riešuto (Juglans nigra) kevalas – puiki priemonė nuo kirmėlių ir parazitų.
Refungin ™ ne tik išvalo organizmą, bet ir atstato normalią mikroflorą, sąlygoja žarnyno „draugiškų“ bakterijų dauginimąsi.
Refungin ™ sudėtyje yra vitaminų A ir E, apsaugančių ląsteles nuo laisvųjų radikalų pakenkimų, sustiprina imunitetą. O taip pat selenas – galingas antioksidantas, stiprinantis organizmo apsaugines jėgas.
Pastaba: naudojant Refungin ™, gali pykinti ir svaigti galva. Šie simptomai pasireiškia todėl, kai patogeniniai organizmai sunaikinami bei pašalinami iš organizmo, jie praeina iš karto, kai tik organizmas bus išvalytas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai