Specializuotai dažome įvairios paskirties pastatus.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Specializuotai dažome įvairios paskirties pastatus.

1,74 €
ID: 5597864
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 38

Skelbimo aprašas

Specializuotai renovuojame įvairios paskirties pastatus, sienų paruošimas, dažymas beoriu budu, struktūrinio tinko purškimas, fasado plovimas aukstu slegiu, stogu dazymas.
Esame profesionalai fasado padengimo dazais srityje, nesvarbu ar tai medinis,tinkuotas ar metalinis fasadas. Turime ilgamete darbo patirtį, bei profesionalia yranga darbams atlikti.
Esame mobilus, todel darbus atliekame beveik visoje lietuvoje.
Ilgalaikė fasado apsauga nuo kenksmingo aplinkos poveikio: UV spinduliai, smogas, purvas, rugštys, druskos, lietus, sniegas. Sumažinamas dumblių, samanų, grybelio ir puvėsio atsiradimas. Įtrūkimų panaikinimas spalvos išsaugojimas.garantija.

Profesionalų komanda, pasitelkusi našius įrenginius bei darbo įrankius, darbus atlieka greitai, kokybiškai ir už protingą kainą. Šiuo metu klientams siūlome pasinaudoti puikia galimybe ir pasidaryti:

Paviršių kokybiškas padengimas yra viena iš svarbiausių apsaugos priemonių nuo aplinkos poveikio. Rūgštinis lietus, dulkės, purvas, ultravioletiniai spinduliai bei kiti cheminiai ir fizikiniai veiksniai labiausiai įtakoja neabejotinai kiekvieną materiją. Nėra nieko amžino, tačiau savalaikė turto priežiūra bei apsauga leis prailginti jo tarnavimo laiką. Kita vertus, kai kurios padengimo sistemos taip pat yra ir dekoravimo priemonė. Estetiškai bei patraukliai dekoruotas objektas džiūgina dažną turto savininką, reprezentuoja jį patį bei gyvenvietę.

fasadu dazymas
dazome fasadus
fasadu restauravimas
fasadas
Mediniu namu dazymas
Sodo nameliu dazymas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai