Solarcube™ Saulės įkraunamas Powerbank

Solarcube™ Saulės įkraunamas Powerbank

40 €
ID: 8058724
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5
Solarcube™ Saulės įkraunamas Powerbank
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

• 10 000 mAh akumuliatoriaus talpa
• 4 pakuotės MC® Patvarių mobilių saulės panelių (Kolektorių) (iki 50W)
• Sulankstomas – nešiojamas dizainas, tinkamas jūsų kelionei.
• DUAL USB 2.4A 5V (greitasis 2 įrenginių įkrovimas)

Pakuotė: 1vnt. Saulės energijos bankas
1vnt. Karabinas
1vnt. USB kabelis
1vnt. Vartotojo vadovas

Pristatome mūsų pažangiausią 10 000 mAh saulės energijos banką – geriausią sprendimą, kaip išlikti energingiems visuose nuotykiuose. Nesvarbu, ar keliaujate dykumoje, stovyklaujate gamtoje, ar tiesiog keliaujate kasdien, šis nešiojamasis galingas įrenginys sukurtas taip, kad galėtumėte palaikyti ryšį ir visiškai įkrauti.

Išskirtinis mūsų saulės energijos banko bruožas yra keturi MC® Durable Mobile saulės baterijų paketai, galintys generuoti iki 50 W saulės energijos. Šios didelio efektyvumo plokštės panaudoja saulės energiją, kad papildytų energijos banko pajėgumus, užtikrindamos patikimą energijos šaltinį, kad ir kur būtumėte. Atsisveikinkite su nerimu, kai baigsis akumuliatorius ekskursijų lauke metu!

Perkeliamumas yra labai svarbus, o mūsų saulės energijos banke tai yra labai daug. Sulankstomas dizainas leidžia lengvai įsidėti į kišenę ar kuprinę, todėl jis yra patogus keliautojų ir lauko entuziastų palydovas. Dėl kompaktiško dydžio ir lengvos konstrukcijos galite pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte.

Šis maitinimo blokas, aprūpintas dviem USB prievadais, leidžia greitai įkrauti du įrenginius vienu metu esant 2,4 A/5 V įtampai. Nebereikia ginčytis dėl to, kas pirmas turės įkrauti savo įrenginį; mūsų saulės energijos bankas jums padės. Palaikykite ryšį su draugais ir šeima, fotografuokite kvapą gniaužiančias nuotraukas arba naudokite įrenginius navigacijai nesijaudindami, kad išsikraus jų baterijos.

Pakuotėje rasite viską, ko reikia sklandžiam įkrovimui: vieną saulės energijos bloką, karabiną, kad būtų lengva pritvirtinti prie įrangos, USB laidą ir vartotojo vadovą, kad sąranka būtų be vargo.

Suprantame, kad asmeninis stilius yra svarbus. Štai kodėl mūsų saulės energijos bankas yra keturių stilingų spalvų: paprasta pilka, elegantiška raudona ir profesionali juoda. Pasirinkite tą, kuris atitinka jūsų skonį ir papildo jūsų lauko įrangą.

Su mūsų saulės energijos banku jūs ne tik gausite patikimą energijos šaltinį; investuojate į ramybę ir laisvę tyrinėti be apribojimų. Neleiskite, kad nerimas sulaikytų jūsų akumuliatoriaus išsekimą – pasinaudokite saulės galia ir būkite įkrauti, kad ir kur jus nuves nuotykiai. Pasirinkite mūsų 10 000 mAh saulės energijos banką ir patirkite nešiojamojo elektros energijos ateitį.

Kontaktai

Vardas
SolarCube Energy
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai