Sojos pieno kava

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sojos pieno kava

Sutartinė
ID: 5482040
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 75

Skelbimo aprašas

Šis produktas skiriasi nuo kitų lieknėjimo produktų, kad yra gaminamas tik iš natūralių augalų bei jų ekstraktų. Tarptautiniu patentu įvertinta šio produkto aukšta maisto papildo kokybė. Liekininančio pieno sudėtyje yra natūralaus sojų pieno, kuriame nėra jokių hormonų, ar kitų medikamentinių priedų. Taip pat liekninantį Sojos pieną galite vartoti kaip grožio papildą, kadangi nuo jo Jūsų oda taps švelnesnė ir minkštesnė. Šis unikalus gėrimas aprūpina kūno odą drėgme iš vidaus. Švelnesnės odos pojūtį pajusite jau po 10 dienų. Vartojant šį Sojos pieną greičiausiai svoris pradeda kristi ten, kur jo sankaupos didžiausios, pavyzdžiui: juosmens (talijos), šlaunų ir sėdmenų srityse.
Lieknėjimas gali vykti netikėtai veiksmingai ir ganėtinai sparčiai. Be to, šis maisto papildas nesukels nemalonaus svorio grįžimo "Yo -Yo efekto" jei nustosite jį vartoti. Šîs maisto papildas suaktyviną Leptino hormoną, kuris yra atsakingas už laimės jausmą ir apetitą laikantis dietos. Mūsų nuotaika dažnai būna niūri, nes mes negauname savo mėgstamų patiekalų, todėl jaučiamės nelaimingi. Vartodami šį Sojos pieną Jūs jausitės nuostabiai. O krentant viršsvoriui organizmas tuo pačiu pašalins įvairius susikaupusius šlakus ir toksinus, neigiamai veikusius Jūsų kūno linijas. Vartojant Liekninantį Sojos pieną Jūs galite suaktyvinti medžiagų apykaitą, o veidas atgaus skaisčią ir sveiką odą spalvą.
Produkto sudėtis: alavijo koncentratas, boneset augalo ištraukos, karčiojo meliono balzamas, rožių žiedadulkės, natūralios skaidulinės medžiagos, išgėlintų išrūgų milteliai, gliukozė, tirpus sojų pupelių pienas.
Pakuotės turinys: Vienoje Sojos pieno pakuotėje yra 15 pakelių (po 15 g.).
Vartojimas: Gerkite po vieną puodelį gėrimo užplikyto stikline verdančio vandens pusvalandį prieš pusryčius.
Nerekomenduojama vartoti: vaikams iki 18 metų, sergantiems širdies ir kraujagyslių ligomis, esant dideliam kraujospūdžiui, sergant diabetu, nėščioms ir maitinančioms moterims. Laikyti kambario temperatūroje sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Gamintojas ir prekinio vardo turėtojas: „American Leptin Pharmaceutical Co., LLC“, Jungtinės Amerikos Valstijos.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai