Sodyba su 22 a tvenkiniu ant LT-BY sienos, 84 km nuo Vilniaus, Svencioniu r.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sodyba su 22 a tvenkiniu ant LT-BY sienos, 84 km nuo Vilniaus, Svencioniu r.

38 519,5 €
ID: 5476737
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 146

Apie

Savivaldybė
Molėtų r. sav.
Gyvenvietė
Žvyrinkos k.
Statybos metai
1955
Plotas (kv.m.)
64.00
Sklypo plotas (a)
119.00
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Rąstinis
Šildymas
Kietu kuru
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Apsauga
Su garažu
Rūsys
Ūkinis pastatas
Židinys

Skelbimo aprašas

Ypatinga, vienetine super saugi sodyba su net 22 aru tvenkiniu ant Europos Sajungos krasto ! Pats krastutiniausias Lietuvos ir Europos Sajungos taskas – uz 50 metru – Baltarusijos Respublika !

Drasiai ir nebijodamas sakau, kad tai labai ir labai jauki sodybele, su ypatinga zalia aura, senais medziais, dvelkianti nepakartojama mazo senovinio kaimelio ramybe, nuolatos cia gyvenanciu vietiniu senoliu paprastumu, unikaliu saugumu ir turinti isskirtine galimybe – zvilgtereti uz Europos Sajungos ribu ! Tai turbut saugiausias kampelis, nepaliestas civilizacijos, atsiskyres ir gyvenantis pats sau – cia laikas tartum sustoja, visur dvelkia ramybe, niekur nesinori skubeti, nepaliestos gamtos glebyje pamirsti visus savo rupescius ir randi tai ko labiausiai reikia ... atgaiva, ramybe ir poilsi.
Sodybeles adresas - Zelianku km. Švenčionių r. 84 km (tikru!) nuo Vilniaus centro. Krastinis Lietuvos Respublikos sklypas, nes uz 50 metru LR valstybei priklausancios pasienio zonos baigiasi Lietuvos, o kartu ir Europos Sajungos teritorija. Pati siena yra atitverta tvora, bet iki jos prieiti galima. Del pasienio – jokiu apribojimu nera – svarbiausia nesokineti ir nelaipioti per siena zymincia tvora (nes gausit pasedet) : ))
Sodybos teritorija didele - 1.19 ha zemes su namu valda (atlikti kadastriniai matavimai), su rastiniu, senovines statybos, naujai irenginejamu 64 kv.m. namu, 89 kv.m. tvarkingu ukiniu pastatu, lauko rusiu, pirties pamatais (iregistruoti namu knygoje, todel leidimu statybai nereikes), dar vieno gyvenamojo namo pamatais, naujai iskastu net 22 aru dydzio, 3 metru gylio tvenkiniu, isgenetu ir sutvarkytu sodu, 2 suliniais, medziu aleja, jau sutvarkyta aplinka, islygintu reljefu ir t.t. – trumpai tariant yra viskas ko reikia. Aplink kaima esantys laukai nedirvonuoja, o pamalonina aki kaskart besikeicianciu vaizdu ir visiems nuostaba kelia, kad tokiame uzkampyje taip viskas tvarkoma – pasodinti nauji miskai, nuolatos sejama, pjaunama, ariama, sienaujama.
Paprasta ir pigi sodybos prieziura, nera jokiu mokesciu isskyrus elektra. Puikus privaziavimas istisus metus, kadangi musu namas paskutinis ir kelias cia ir baigiasi, keliu naudojames tik mes ir pasieniciai. Ant musu zemes, atokiau nuo namu stovi pasienio postas (nuo sodybos kiemo jo nesimato ir jis tikrai netrukdo), kuriame pasienieciai budi ziemos metu ir naktimis – tai juk gyva, ginkluota apsauga - nemokamai. Manau visiems suprantama, kad spynos siam namui nereikalingos ir pasilikt vienam visai nebaisu ... saugesnes vietos turbut niekur nerasite.

Sodyba kapitaliai rekonstruoju (viskas ekologiskai - tik is naturalios medienos), todel kaina priklausys nuo atliktu darbu. Name atlikta: pakeisti nauji dvigubi mediniai langai su langinemis (senovisko tipo), sudetos naujos lages, grindys, plintusai, nuslifuoti sienu rastai namo viduje, perdazytos/pakaltos lubos, atlikti visi dazymo ir lakavimo darbai, nuimta namo isorine apdaila ir impregnuoti isoriniai namo rastai, pravesta nauja el. instaliacija (laidai, sviestuvai, rozetes, jungikliai) ir padarytas visiskai naujas Lesto elektros ivadas, naujai perstatytos krosnys, sutvarkytas pozeminis namo rusys, II aukstas paruostas irengimui, paruostas vandentiekio / kanalizacijos ivadas ir t.t. Namas baigsis 6 m plocio istiklinta veranda su vaizdu i tvenkini ir Baltarusija. Namas labai siltas, todel idealiai tinka pastoviam gyvenimui. Ukiniame pastate bus atlikta: viskas viduje isvalyta, sutvarkytas stogas, visi pastato isoriniai rastai impregnuoti. Pastatas bus paruostas ivairiausiai paskirciai: nuo pirteles iki gyvenamojo namo irengimo – tai priklausys nuo jusu vizijos. Ant kito namo pamatu planuoju pastatyti nauja pavesine ir irengti gaivu vyno rusi.
Jei pageidausite - bus ivestas vandentiekis, kanalizacija, wc, dusas, siltas vanduo, giluminis siurblys ir t.t. Galesime atlikti visus statybos, remonto, zemes tvarkymo, sienavimo bei kitus darbus ir priziureti sodyba !!! Todel siulau ne vien sodyba, bet ir pilna jos aptarnavima ja isigijus !!!
Kaina nurodyta su viskuo kas matosi nuotraukose, be jokiu papildomu salygu.
Dabar liko tik baigiamieji darbai.

Sodyba mano nuosavybej – be tarpininku.
Tel. 8 6 9 9 8 8 8 9 9


Atsiprasau uz klaidinanti skelbima kito rajono skiltyje, kadangi daugelis maiso Svencioniu r. su Salcininku r. ir pan. Aciu uz supratima.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai