--- Sodyba Jūsų Šventėms, šalia Kauno ---

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

--- Sodyba Jūsų Šventėms, šalia Kauno ---

Sutartinė
ID: 5625452
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Apie

Savivaldybė
Kauno r. sav.
Gyvenvietė
Pažėrų k.
Aukštų skaičius
3
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
250.00
Sklypo plotas (a.)
0.00
Kambarių sk.
5
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas
Patalpų paskirtis
Maitinimo
Sklypo paskirtis
Namų valda

Ypatybės

Vanduo
Elektra

Skelbimo aprašas

Sodyba ,,Vilaitė“ jau 6-eri metai sėkmingai dirbanti sodyba, esanti visai šalia Kauno (23 km. nuo centro). Iki sodybos veda puikus asfaltuotas privažiavimas, kieme įrengta apšviesta automobilių parkavimo aikštelė.

Didelė ir saugi 5 ha. teritorija su 2-iem dideliais švariais vandens telkiniais leis pasimėgauti ramybe gražios gamtos apsuptyje.

Sportinių pramogų mėgėjų laukia net 2-dvi tinklinio, futbolo, krepšinio aikštelės,bei kitos sportinės pramogos aktyviam laisvalaikiui.
Mums rūpi, kad ir mažieji mūsų sodybos lankytojai liktų patenkinti, kad aktyviai ir turiningai praleistas laikas ilgam išliktų vaikiškuose prisiminimuose. Vaikams įrengtas atskiras pramogų kompleksas (atrakcionų namelis, didžiulis batutas, smėlio dėžė bei kiti vaikiški žaidimai).
Na o žūklės mėgėjai turės galimybę išbandyti sėkmę vandens tvenkiniuose nes jų vis dar laukia nepagaunamasis karpis Kipras ;-)

Sodyboje dirba tvarkingas personalas kuris padės įgyvenginti jūsų norus, padės Jūsų šventei praeiti be rūpesčių ir paliks tik gerus prisiminimus.

,,Vilaitės“ kolektyvas nuoširdžiai rūpinasi žmonių interesais, mes noriai išklausome, patariame, padedame ir tai darome su didžiuliu džiaugsmu ir malonumu.

Mes visada stengiamės, kad jus suptų švari aplinka ir jaukumas, kad visos paslaugos būtų kokybiškos ir už prieinamą kainą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai