Šlaitinių stogų dengimas Klaipėdoje

Šlaitinių stogų dengimas Klaipėdoje

17 €
ID: 7293770
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 149
Šlaitinių stogų dengimas Klaipėdoje
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

Sveiki, esu Erikas, nuo 12 metu mane tėtis pasiėmę i statybos darbus, suėjus 18 metu pradėjau dirbti savarankiškai stogų dengimo srityje todėl esu sukaupęs nemažą patirtį šioje srityje. Žinoma dirbu ne vienas turiu du pagalbinius darbuotojus kurie padeda man, jie turi šioje srityje apie 10 metu patirties. Mums buvo patikėta renovuoti Klaipėdos "Aurora" teatro stogą, taip pat uždengti sporto klubo "Impuls" stogą, renovavome Palangoje kavine/apartamentai stogą, taip pat statėme viešbutį iš karkaso ir dengiame jo stogą.

Privalumai renkantis mus:
1. Aukščiausia darbo kokybe
2. Dirbame išsiėmę verslo liudijimus, todėl mūsų darbų kainos yra pigesnes.
3. Galite susisiekti su mumis ir nedarbo dienomis.
4. Visada stengsimės padėti ir patarti rūpimais klausimais
5. Dirbame kruopščiai, sąžiningai, laikomės susitarimu

Kai kurios paslaugos gali būti nepažymėtos šiame puslapyje, taip pat dėl kainų prašome teirautis nurodytu telefonu. Arba daugiau informacijos čia:
https://www.skelbiu.lt/skelbimai/stogu-dengimas-klaipeda-26881019.html


Kam įdomu šiek tiek bendros informacijos, apie šlaitinio stogo dengimo darbų eiga. Įprastai stogo dengimą sudaro šie 5 pagrindiniai etapai:

1. Gegnių montavimas. Gegnės tolygiai paskirsto stogo, ant jo krentančių kritulių (pvz., storo sniego sluoksnio) ir vėjo apkrovas. Būtent sniegas gali sudaryti apie 60 proc. viso stogo konstrukcijai tenkančio krūvio, vėjo apkrova gali siekti 17 proc., o pati danga – vos apie 13 proc. bendro krūvio. Įprastai gegnės tvirtinamos kas 60–90 cm, jei stogo danga labai sunki ar regione iškrinta daug sniego – tankiau.

2. Izoliacinės plėvelės klojimas. Ant gegnių, jei šiltinamas pats stogas, klojama difuzinė plėvelė, o jei šiltinama perdanga – tuomet difuzinė plėvelė. Izoliacinė plėvelė padeda užtikrinti stogo konstrukcijos sandarumą bei tinkamą mikroklimatą patalpose.

3. Grebėstų montavimas. Grebėstai – tai išilgai ant gegnių tvirtinama medinė stogo konstrukcijos dalis. Jie užtikrina geresnę oro cirkuliaciją, leidžia geriau nutekėti kondensatui. Sumontavus išilginius grebėstus, tvirtinami skersiniai, o ant jų – ir pati stogo danga.

4. Kaminų, stoglangių, vėdinimo angų, lietaus nutekėjimo sistemos ir kt. elementų montavimas. Daugelis elementų montuojami dar iki galutinio etapo – dangos klojimo. Pvz., stoglangiai montuojami uždengus stogą plėvele, pritvirtinus skersinius grebėstus.

5. Stogo dangos montavimas.


D.U.K (Daugiausiai užduodami klausimai):
Klausimas: Kiek laiko trunka uždengti pilnai stogą ?
Atsakymas: Apie 2 savaites (Priklauso nuo jūsų stogo kvadratūros ir sudėtingumo).

Klausimas: Kiek kainuoja pilnai stogo kvadrato uždengimas ?
Atsakymas: Darbas nuo 17 eur už kvadratą (Kartais kaina gali būti žemesnė arba aukštesnė, tai priklauso nuo stogo sudėtingumo, statumo, objekto aukščio, dangos, mūsų užimtumo ir sezoniškumo).

Klausimas: Ar turite visus reikalingus įrankius stogo dengimo darbams atlikti ?
Atsakymas: Taip turime aukščiausios klasės įrankius ir skardai kirpti adatinės žirkles, ir kita.

Klausimas: Ar darote stogo skardinimo, stoglangio montavimo ir kitus darbus, jeigu jau stogas uždengtas ?
Atsakymas: Šiuos darbus darome tik kai atliekame kompleksinius stogo dengimo darbus (pilnas stogo uždengimas).

Klausimas: Keliese jūs dirbate ?
Atsakymas: Mes dirbame triese, keturiese.

Kontaktai

Vardas
Erikas
Telefonas
Miestas
Klaipėda
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai