REIKALINGI ATSAKINGI ZMONES DIRBTI ANGLIJOS FABRIKUOSE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

REIKALINGI ATSAKINGI ZMONES DIRBTI ANGLIJOS FABRIKUOSE

Sutartinė
ID: 5845852
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 54

Skelbimo aprašas

SKUBIAI reikalingi darbuotojai Anglijos fabrikuose, sandeliuose ir zemes ukio srityje.Anglu kalbos zinojimas nesvarbu,svarbiausia noras dirbti ir uzsidirbti. Darbai pastovus ir legalus.Atlyginimas: mokamas kiekvieną savaitę.
Svyruoja tarp 6.50 - 8.50 sv. už valandą. Per savaitę uždirbama 240 - 360 svarų.
DARBAI FABRIKUOSE:vaisiu,darzoviu,visciuku,geliu,sokolado,svogunu.Darbo specifika:linijos darbuotojai,operatoriai,fabriko irangos plovejai,rusiuotojai,pakuotojai,fasuotojai,geliu puoksciu formuotojai.
ZEMES UKYJE:braskiu, brokoliu, simtaziedziu,poru,sparaginiu pupeliu,bulviu rusiavimas,skinimas,apdirbimas,pikiavimas ir kt.
Tik atvykus pasitinkame, apgyvendiname geromis salygomis ir padedame sutvarkyti visus Jums reikalingus dokumentus darbui ir sveikatos draudimui: - Banko saskaita(ji reikalinga ,kad savo uzdirbtus pinigus gautumete tik jus ,o ne per kitas rankas.) -Working tax.
-National insurance number.
-NHS Tax exemption certificate.
Isvykstame kiekviena ketvirtadieni ir penktadieni.Skambinkite tel.:+37064566635
BALTIJOS DARBO CENTRAS,tai imone sekmingai dirbanti darbo rinkoje.Imones tikslas - laiku,kokybiskai ir efektyviai tenkinti klientu poreikius.Musu klientai tai darbdaviai ir darbuotojai.MES: * padedame darbdaviams, norintiems idarbinti kitu valstybiu
darbuotojus;
*patarti ir suteikti informacijos apie darbo vietas, ju specifika
ir salygas;
*suteikiame informacija apie gyvenimo salygas;
BALTIJOS DARBO CENTRAS orientuojasi i klientu pasitikejimo didinima, glaudziai bendradarbiaujant ir pasitelkiant siuolaikinemis priemonemis bei metodais rasti geriausias, mazu islaidu reikalaujancias galimybes.Dekojame, kad susidomejote musu imone.Mes visada pasiruose suteikti Jums naujausia informacija apie imone ir jos teikiamas paslaugas.Jei Jus sudomino kreipkites:+37064566635(Jusu skambuciai laukiami ir nedarbo dienomis:sestadieniais ir sekmadieniais). Musu adresas: Verslo centras
"HERKAUS GALERIJA"
H.Manto str.22,
4 aukstas,405 kab.
Email: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai