Sklypas: Širvintų r., Gervėčių k. 213.0

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sklypas: Širvintų r., Gervėčių k. 213.0

7 800 €
ID: 6093619
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Apie

Savivaldybė
Širvintų r. sav.
Gyvenvietė
Gervėčių k.
Plotas (a.)
213.00

Skelbimo aprašas

Vietovė apgyvendinta retai, labai privati. Privačiuose miškuose yra galima rekreacinės paskirties įrenginių statyba. t.y. miškų ūkio tikslinės paskirties žemėje galima įsirengti (parengus ir suderinus reikiamus projektus) pavėsines, laipynes ir panašios paskirties rekreacinius įrenginius, laikinai poilsiui atsivežti mobilų namuką. Tačiau augantis brandus miškas tik didina sklypo vertę ir yra saugi bei puiki investicija ateičiai!!. Musės upė puikiai tunka vandens turizmui vystyti, įkūrti bazinę stovyklą baidariu nuomos punktui.
Musė̃ – upė Vilniaus ir Širvintų rajonų teritorijoje; dešinysis Neries intakas. Ilgis 61,5 km, baseino plotas 351 km².Musės upe vienu įdomiausių Neries intakų, geria žinomų tarp vandens turizmo mėgėjų. Nuostabi gamta, pašėlusi upės srovė bei įvairios kliūtys: vandens malūnų liekanos, užvartos, rėvos viskas, ko reikia, kad įspūdžiai būtų neišdildomi.
Išteka iš Vilniaus rajone esančio Širvio ežero ties Glitiškėmis, teka per Musios ežerą į pietvakarius ir vakarus Širvintų rajono teritorija pro Jauniūnus, Musninkus ir įteka į Nerį 75 km atstumu nuo žiočių prie Čiobiškio. Čiobiškyje per upę stovi technikos paminklas Dariaus ir Girėno tiltas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai